<

Ціна масок місцевого виробника – 10 гривень, а не більше: у Володимирі-Волинському попереджають про перекупщиків

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:40 | 25.03.2020 / Володимир / , /
Перегляди
5
/ коментарі 3

Кілька днів тому у Володимирі-Волинському одне з підприємств розпочало пошиття захисних масок. Вже відомі точки продажу цих масок у місті. Вартість виробу – 10 гривень. Проте читачі БУГу розповіли і про людей, які ці маски купують та перепродують втридорога.

Маски підприємства «Аватон» – білого кольору, пошиті з махрової тканини з зав’язкою-резинкою. Маска має дві складки, щільно прилягає до обличчя, завдяки зав’язці можна підтягувати, як буде зручно. На підприємстві, де й зайнялись виготовленням, зазначають, виріб багаторазовий.

З 25-го березня маски підприємства можна придбати у магазинах за тією ж ціною:

“До уваги мешканців Володимира-Волинського! Станом на 25.03.2020 р. захисні маски можна придбати у магазинах:

– “Блиск” (вул. Ковельська, 73);

– “Блиск – 2″ (вул. Поліської Січі, 5 Б).”, – повідомляється на офіційній сторінці міста у фейсбуці.

Користувачі соцмережі зазначають, що на другій точці продажу маски станом на 25-те березня вже відсутні. Заступник міського голови Лариса Кулікова повідомила в коментарях:

“Обіцяють на завтра ще дати. Проінформуємо вранці тут (на офіційній сторінці міста у фейсбук, – ред.)”, – написала вона.

Окремо повідомляють і про інші точки продажу ще дешевших масок, як от користувач Павло Гаврилюк пише

“В Бражнікова в аптеці були годину тому…7 гривень”, – пише чоловік.

Проте, користувачі у міській спільноті «Я ❤ Володимир» діляться скріншотами “неприємних знахідок” у мережі. Виявилось, що маски, дуже схожі на маски виробництва «Аватону» (маски з махрової тканини у місті виготовляють тільки там), пропонують купити в інстаграмі, але вже не за 10, а за 35 гривень.

Люди обурені та в коментарях до допису пропонують штрафувати тих, хто на їхню думку, спеціально скуповує оптом і перепродає дорожче необхідні товари у скрутний час. Маски й дійсно, візуально дуже схожі на ті, виготовленням яких почало займатися підприємство “Аватон”, пишуть підписники групи.

“Так їх і в Блиску також продають. Але немає значення, де вона куплена в цьому магазині, чи в іншому, чи, можливо, у виробника. Ви подивіться ціну, вказану підприємливою жіночкою! І не соромиться дерти такі гроші!

Мене просто шокувало те, що людина не соромиться заробляти на біді. Розумію що всі хочуть заробити, але совість мати потрібно!”, – пише Інна Мірчук, якій пропонували придбати в інстаграмі.

Анна Журавльова зазначає:

“Це ж якісь з рушника маски. З дірками, незрозуміло з чого. Повинно бути 4 шари тканини і кишенька для марлі, це хоч якийсь захист, а то якийсь цирк, ще й по 35 гривень. Люди вже подуріли з тим бізнесом. “

“Господи, до чого це все дійде! А що буде далі…”, – бідкається Оксана Олексюк.

Інтернет-видання “БУГ” наголошує: найбільш ефективна протидія будь-яким спекуляціям в час карантину – ігнорування їхньої пропозиції.

Нагадаємо, станом на 25-те березня у Волинській області перший випадок коронавірусу – захворіла дитина: в Україні – 113.

Раніше стало відомо, що у Володимирі-Волинському рейдова група перевіряла містян, які приїхали з-за кордону.

24-го березня у Володимир-Волинський надійшло ще 310 експрес-тестів на виявлення коронавірусу.

Читайте також: Дезінфекція, виявлення осіб, які повернулись з-за кордону, довіз медиків: що роблять у Володимирі задля профілактики коронавірусу

Фото: facebook.com/Володимир-Волинський-Офіційна-сторінка-міста-579032225611122/




коментарів: 3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер