<

Тренер з Володимира-Волинського став чемпіоном України із самбо

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:08 | 30.09.2019 / Іваничі, Володимир / /
Перегляди
23
/ Коментарі відсутні

У неділю, 29-го вересня, в Чорноморську Одеської області фінішував чемпіонат України серед чоловіків і жінок зі спортивного й бойового самбо. Волинь отримала одразу двох чемпіонів: від Володимира-Волинського Романа Горошкевича, та Іванич – Мирослава Циголко.

В індивідуальному заліку у ваговій категорії понад 100 кг впевнену перемогу здобув житель Володимира-Волинського Роман Горошкевич.

Турнір відбувався протягом двох змагальних днів. Змагання зібрали понад 300 спортсменів із 20-ти областей.

“Змагання проведені як завжди на високому рівні. Моя перемога показала, що можна продовжувати ще тренуватись і боротись щоб показувати хороший результат, ще щоб показати, що й у маленькому містечкові можна розвивати себе та й спорт загалом на досить високому рівні.

Надалі планую навчати і ділитись своїми знаннями з дітьми, яких треную на базі Спорт комплексу Олімп. (Якраз зараз проводиться набір учнів). Хочу подякувати Бровку Олександру за допомогу у підготовці до змагань, за його вольовий настрій до нових досягнень, який він передає іншим”, – ділиться враженнями Роман Горошкевич.

Нагадаємо, що декілька місяців тому Роман Горошкевич став першим серед депутатів Володимир-Волинської міської ради, хто взяв участь у другому сезоні проекту “Спортивний депутат”.

Зазначимо, що Самбо – це не тільки вид спортивного єдиноборства і система протидії противнику без застосування зброї, а й система виховання, що сприяє розвитку морально-вольових якостей, патріотизму і громадянськості. Заняття самбо формують твердий характер, стійкість і витривалість, сприяють виробленню самодисципліни і розвитку якостей, необхідних для досягнення життєвих цілей.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер