<

Страйк «бляхарів» в Устилузі завершився, а шини та сміття залишилися

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:46 | 27.11.2018 / Володимир / /
Перегляди
2
/ коментар 21

У вівторок 27-го листопада митний пункт пропуску “Устилуг” запрацював в звичному режимі. Мітинги завершилися як біля самого пункту, так і в місті Устилузі так і поблизу Володимира-Волинського.

Устилужани першими розпочали скаржитися, що мітингарі залишили по собі багато сміття та не прибрали. Не оминула ця проблема місто Володимир-Волинський.

Хоча мітинг у місті Володимирі-Волинському тривав лише кілька годин, тут теж спалили чимало шин, а ще більше залишили. Перший перехід, який “заблокували” люди став по вулиці Устилузькій, поблизу “Золотої легенди”. Тут шини склали на зупинці громадського транспорту і покинули їх.

Перекривали дорогу на Устилуг ще поблизу озера Лісного. Станом на 10-ту годину 27-го листопада тут догорає частина шин. Також залишили пакети сміття, а неподалік самого пішохідного переходу лежать гілки дерев.

Нагадаємо хронологію подій.

В суботу 24-го листопада на пункті пропуску «Устилуг» стався справжній транспортний колапс. Міст через річку Буг заблоковано з української сторони. Про це розповідали очевидці подій інтернет-виданню «БУГ». Так, за словами людей, перед мостом рух блокують озброєні прикордонники. Не пропускають авто через міст ще з 14:30 години. Тільки о 19:30 розпочали пропуск 10-15 авто в дві сторони.

Далі було повідомлено, що вночі з 00.00 годин вступають у дію нові правила розмитнення євроблях. Таким чином, якщо резидент планує сьогодні здійснити перетин митного кордону України на автівці з іноземною реєстрацією і повернутися після 00.00 годин, то сплата митних платежів або грошової застави є обов‘язковою

25-го листопада на пункті пропуску Ягодин – Дорогуськ теж був заблокований рух транспорту, сформувалися довгі черги з автомобілів з обох сторін. Далі події розвивалися дуже швидко. На “Ягодині” проходять протестні акції, палять шини з криками “Ганьба”.  На “Устилузі” також почали палити шини.

Вже від  26-го листопада перед населеним пунктом Устилуг частково заблокували дорогу, люди безперервно ходять по пішохідному переходу. На пункті пропуску «Устилуг» продовжують мирну акцію протесту. Митниця не заблокована, та рух залишається ускладнений. А на пункті пропуску «Ягодин» відбулася масова бійка. Люди почали кидатися шинами, а фура намагалася наїхати на активістів, які перекрили водію дорогу.

З 27-го листопада водії транспортних засобів на єврономерах більше не обмежують рух на міжнародному пункті пропуску «Устилуг». Транспорті засоби почали перетинати кордон, ще зночі. Рух автотранспорту на пункті пропуску «Ягодин» відновили вранці.




коментарів: 21
  1. Не царскоє ето дєло – після себе прибирати. З контрабасистами зрозуміло, а поліція ,що була там, куди дивилась?

  2. В мене є дві свині. І какають вони в протилежному кутку від корита.Дивлюсь на ці фотки…. Як ви думаєте,про що зараз думаю я?

  3. Бидло ,воно завжди залишається бидлом .В Поллщі навіть окурок з вікна бляхи не викине ,бо платити прийдеться ,а тут можна насрати і наплювати на всіх .

  4. А чого тут думати ? Є фото,прізвища.Нехай приведуть під конвоєм і поприберають.Поліція почалаж кримінальне провадження,То швиденько рішення суду і до роботи.Чому через таких хитрожопих хтось повинен прибирати.Ось піднялась ціна на газ і тепло -жодноі шини не спалили перед міськрадою .А наші шановні депутати просто не прийшли на сесію,щоб не голосувати проти піднятя ціни на газ.Тож висновки ясні-треба гнати таких депутатів.

  5. Після майдана в Києві незрівнянно більше сміття було
    Це інша сторона меділі, після акцій непокори владі. Все нормально.
    Шкода що не добилися результату, якби не штучний воєнний стан, хто зна…

    • Після Майдану сміття не було, Ви певно на Антимайдан ходили. Саме вони сміття залишили.і

    • https://news.pn/ru/public/111275
      Це прибирання комунальниками, та небайдужити Майдану вже після “п’яної сотні” влітку 2014. Основне було прибрано ще наприкінці весни. Так я не спорю були і комунальні служби Києва. Але і були добровольці, які з особистих переконань це робили.
      Тільки на даних фото у публікації я не бачу “бляху-муху” з віниками і щітками.

  6. Бляхарі привили насіння лунати і з вікна плювати, матюжитись на всі застави і чим більше люду тим більш майстерно поливати оточуючих матом, а найбільше полюбляють нічого не робити і ставати в позу ображеного державою. В них не можна й забрати систематичне порушення ПДР з великою зухвалістю і наглістю. А прибирати сміття після них мають ті хто не ображається на державу- так воно якось є!!!

  7. Вони ж пунтові і преберати не хотуть і розметнювати тозьє,вони так собі просто хочуть їздете до польсі.

  8. бидлота засвітила свої наглі пики, тож не важко відшукати та змусити поприбирати після себе свій срач

  9. В поліції є зафіксовані лиця протестантів. Всі хто порушив порядок і закон мають і будуть відповідати

  10. “Весь мир насилья мы разрушим до основанья, а затем
    Мы наш, мы новый мир построим,хто был ничем, тот станет всем”. Під слова цієї пісні в 1917 році такі ж протестувальники в Петрограді на чолі з Леніним захопили владу. Що вони після себе залишили і які це мало наслідки для України знають всі. Є про що подумати перед виборами.

    • це ви про трубу, аес і квартири, в яких живе більшисть нововолинців ? так, е про що подумати…

  11. То не бляхарі, то уроди яки жили за рахунок контробанди, а як лавочка закрилась та хвоста прищемили, то вони і занили, адже свині є свині.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

17 Квітня, Середа
16 Квітня, Вівторок