<

[СПРОСТУВАННЯ] Авто митника, затримане поліцією, зареєстроване не в так званій ЛНР, а в Луганській області, на території, підконтрольній Україні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:43 | 4.04.2017 / Володимир /
Перегляди
0
/ коментарі 2

2-го квітня журналісти інтернет-видання “БУГ” оприлюднили інформацію, що поблизу Володимира-Волинського затримали інспектора контрабандного відділу “Ягодин” на автомобілі, зареєстрованому на окупованих територіях. Однак, як виявилося згодом, зі Сходом нашої держави автомобіль пов’язує лише те, що у 2014-му році даний транспортний засіб  придбано на Луганщині.

Власні джерела повідомили інтернет-виданню “БУГ”, що в технічному паспорті автомобіля митника наче б є підпис одного з ватажків бойовиків –  Захарченка. Однак, інспектор митниці надав журналістам копію цього ж паспорта, де значилося прізвище  іншої посадової особи –  громадянина України Захаринка.

“Поліція зупинила мене за містом, перевірила документи, чомусь вирішила, що автомобіль зареєстровано у фейковій ЛНР. А насправді –  в Луганської області, на території,  підконтрольній Україні», – розповів в особистій розмові працівник митниці, він також побажав поліцейським частіше відвідувати окуліста і хоч інколи дивитись новини. “Олександр Захарченко – ватажок сепаратистів так званої ДНР, а не ЛНР”, –  прокоментував митник.

Триває перевірка.




коментарів: 2
  1. Де б не придбав автомобіль цейч барига ,але він не куплений за чесно зароблені гроші а за хабарі ,бо нема ні одного митника ,який не бере .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця