<

«Смаковиця»: як у Володимирі-Волинському частували борщем

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:42 | 16.09.2019 / Володимир / , /
Перегляди
25
/ Коментарі відсутні

Цьогоріч фестиваль «Смаковиця по-володимирськи», який відбувся 15-го вересня у парку «Слов’янський», підтримав акцію #borschtUA. Учасникам фестивалю та відвідувачам пропонували разом довести, що борщ – виключно українська страва.

Борщу на святі їжі було багато. Його варили в казанах за різними рецептами та роздавали безкоштовно. Охочих скуштувати його було чимало. Смачного українського борщу роздали 60 літрів.

Також відвідувачі свята могли безкоштовно скуштувати вареників та кулішу.

Обрали на «Смаковиці» і найкращу страву. Змагалися у найсмачнішому конкурсі 10 ресторанів та кафе міста. Цьогоріч кращою у місті стала страва “Білий рояль” від кафе “Затишок”.

Про початок свята БУГ писав раніше.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер