<

Шукають нову ділянку під кладовище для Володимир-Волинської громади, Федорівський цвинтар майже заповнений

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:43 | 9.03.2021 / Володимир / /
Перегляди
78
/ коментарі 4

Шукають нову земельну ділянку під цвинтар для Володимир-Волинської громади. Федорівське кладовище вже майже заповнене.

Тему пошуку ділянки під новий цвинатр піднімали минулого тижня під час оперативної наради у міського голови. 9-го березня під час брифінгу Ігор Пальонка відзначив, що розглядаються два можливих варіанти.

Для того, щоб обговорити можливість використання земель Мінооборони під таку ціль, Пальонка вже давно хоче добитися зустрічі з представниками міністерства. Так, для розміщення кладовища розглядається ділянка при повороті на Ворчин.

Є ще один варіант – на об’їзній з Устилуга на Ковель. Там можна виділити 10-12 гектарів землі. Спочатку потрібно визначити місце, а про облаштування території попіклуються згодом, розповів мер.

Також, зазначив Пальонка, у 2021 році заплановані роботи з облаштування нового паркану, який відмежує вулицю Незалежності від Лодомирського кладовища. На старому цвинтарі планують ще зрізати близько десятка старих дерев.




коментарів: 4
  1. Треба шукати вихід, як зробити так щоб стільки людей не помирало. Якось переглянути громаді, що до питання як живуть , як виживають старенькі. Хто їх відвідує, що їдять, як обігріваються. Може якимсь службам готувати і розносити готову їжу хоч раз в день.
    А раз така ситуацію що вже не вистачає землі під могилки то може добре замислитись, проаналізуваши все побудувати крематорій, як у всіх цивілізованих країнах. Для чого закопувати у землю, щоб те тіло там гнило, і забруднювало землю де живі залишившись жити не можуть навіть покупатись в озері або попити навкруги чистої води?Я рахую це оскверніння щоб отак поступати з тілом. Треба віддавати тіло померлого вогню, як робили це 100 років назад наші пращури, будувати невеличку капличку для сім‘ї, і потім не потрібно ставити могили, огралки за великі гроші. Травичка, табличка і любов в душі до близьких. Пишіть свої думки.

    • Спалювати звичайно, навіть Індія , Непал так роблять а чим ми гірші. Та й трупаки наївшись чипсів з Колою та іншої хімії з консервантами не лежатимуть роками в такому ж вигляді як їх щойно закопали). Тільки спалювати, це моя думка

    • Це вирішить ще одну проблєму: покійник який вмер але не до кінця (кома і тп) більше не матиме ніяких шансів пробувати вибиратися назовні, тим самим породжуючи нові моторошні історії про похованих заживо

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер