<

Секрет успіху на ЗНО або Як досягнути поставленої цілі: Владислав Сацюк з Володимира-Волинського розповів про свої 200 балів з історії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:10 | 31.07.2020 / Володимир / , /
Перегляди
52
/ Коментарі відсутні

Нещодавно інтернет-видання «БУГ» запрошували на інтерв’ю Олександра Пасальського, який склав ЗНО з фізики на 200 балів. А за кілька днів місто знову сколихнула радісна звістка, адже ще один учень міської школи зміг здати незалежне оцінювання на найвищий бал.

Владислав Сацюк – випускник Володимир-Волинського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3 – ліцей». Хлопець складав ЗНО з трьох предметів: українська мова, англійська мова та історія України. З усіх предметів зумів набрати високі бали, а участь в олімпіадах та конкурсах, пов’язаних з історією нашої країни, та сумлінна підготовка до них дозволили отримати з даного предмета максимальні 200.

Хлопець розповідає, що захопився історією завдяки своїм рідним, адже ще в дитинстві з захопленням слухав історії про війну та минулі часи. Розуміючи, що неможливо створити успішне майбутнє, не знаючи свого минулого, вирішив досконало вивчати даний предмет. Тим паче, що спеціальність, на яку планує подавати документи, – міжнародні відносини, – вимагає досконале знання історії.

Владислав зазначає, що успіх значною мірою залежить від вміння правильно організувати свій час. Хлопець опанував тайм-менеджмент, що дозволяє йому ефективно керувати усіма своїми справами.

Також Владислав звернув увагу, що своїм успіхом значною мірою завдячує вчительці історії, яка завжди допомагала йому та брала активну участь у підготовці до конкурсів, олімпіад та безпосередньо до ЗНО, – Руденко Наталії Володимирівні. Каже, що мати таку вчительку – один з секретів успіху.

Окрім цього, обговорили з Владиславом питання циклічності історії, провели паралелі між минулим України та її сьогоденням, а також хлопець дав ґрунтовні поради для ефективної підготовки до здачі ЗНО.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа