<

Розповсюджувала в інтернеті порнографію: дівчині родом з Володимира повідомили про підозру

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:33 | 2.03.2021 / Володимир / /
Перегляди
107
/ коментарів 5

27-річній мешканці Львова, яка створювала і за гроші розповсюджувала через телеграм-канал фото і відео порнографічного характеру, повідомили про підозру. Дівчина народилась у Володимирі-Волинському.

Правоохоронці встановили, що в період від березня 2020 року по лютий 2021 року вона створювала та викладала на одному з телеграм-каналів фото та відео з ознаками порнографії, після чого пропонувала інтернет-користувачам за оплату отримати доступ до їх перегляду, – повідомляє поліція Львівської області.

Під час санкціонованих обшуків за місцем проживання зловмисниці правоохоронці виявили та вилучили комп’ютерну техніку, банківські картки та інші речові докази. Згідно з висновками експертів, фото та відео, що містились на цих носіях, належать до продукції порнографічного характеру.

26-го лютого слідчі Львівського районного управління поліції, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №1, повідомили дівчині про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч.1 та ч.3 ст.301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання, яке загрожує підозрюваній – до семи років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Як стало відомо Бугу з власних джерел, дівчина родом з Володимира-Волинського.




коментарів: 5
  1. Серйозною справою займається наша поліція. В Амстердамі в неї був би не початий край роботи. Середньовіччя.

  2. Зате РЕАЛЬНІ злодії, відбуваються зазвичай умовними термінами. А тут дійсно, особливо небезпечний вчинок проти суспільства. “С” – справедливість. P.S. Вираз “Моє тіло – моє діло”, тут дуже доречний.

  3. Краще відкрийте кримінальні справи на тему- чим годують наших дітей у садочках, школах… чому такі мікроскопічні порції, чому не смачне, холодне не калорійне і однотонне зарчування ? Куди все дівається те що має попасти на столи дітям для повноцінного зарчування!!!!!!!!!!!!!!!!!????????????
    Чому дітям на льготах дають 2 порції а дітям у яких батьки податки платять а отже фактично за той рахунок і існують садочки, школи, столові….. то чому ж така не справедливість!? Повне якесь приниження і відхилення від конституцїї України.

  4. Які молодці цеж певно довгу і важку роботу робили щоб вирахувати такого особливо небезпечного злочинця! 3 рокі за те шо себе фоткала і 2 роки умовно ща те шо пяний за кермом дітей задавив .. Браво УРА!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер