<

Розпочинають капітальний ремонт вулиці Ковельської у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:14 | 30.08.2016 / Володимир / , , , /
Перегляди
9
/ коментарів 12

На оперативній нараді керівників структурних підрозділів міської ради із мером Володимира-Волинського, 30-го серпня Петро Саганюк повідомив, що стартують ремонтні роботи по вулиці Ковельській.

Нагадаємо, що тендер на понад 6-ть мільйонів гривень виграло підприємство із Туріського району “Аміла”. На Ковельській планують повністю оновити дорожнє покриття, тротуар по праву сторону викласти бруківкою, а також облаштувати велодоріжку від залізничного переїзду до Смиківського ринку.

Віктор Фіщук зауважив, що із початком ремонтних робіт перекриватимуть частини дороги, розміщатимуть таблички і зазначатимуть об’їздні шляхи. Також з цього приводу просив вибачення у жителів міста.

Ще одне питання – це облаштування тротуарів та пішохідних переходів. Зокрема нещодавно в мережі Інтернет з’явився сюжет соціального експерименту, де голова ГО “Берег надії” Олена Кандиба показали на скільки не облаштовані пішохідні переходи для людей із обмеженими можливостями.

“Там де ми робили, то переходи облаштовані. А як буде Ковельська робитись, то ми приведемо до порядку переходи, приведемо до порядку ці з’їзди. Ми будемо праву сторону від центру будемо ложити костку, то ми врахуємо це зауваження. З другої сторони положимо тротуар. Як що сьогодні його робити, то буде робитись вулиця і паралельно це,” – повідомив Петро Саганюк, міський голова Володимира-Волинського.

Мер також зазначив, що розраховує, що роботи будуть завершені протягом одного місяця.




коментарів: 12
  1. Ні.Вони ще на Луцькій вулиці свій майстер-класс не показали!!! Зачекайте пів року-і тоді відчуєте що було краще:асфальт чи костка.Вона якісна і не повинна наскільки я знаю бути слизькою.А от укладка:тут фаховци.Але весною побачимо їхню роботу…може я на них грішу?…

    • Люди коли ви вже перестанете пиз..іти вам все ее так! Самим слабо звсучити рукави і для себе зробити, тільки язиками плескати вміете. Скоро знову настануть Сталінські часи от тоді побачим як Ви будете писати всяке гівно! Дістало!

      • Хоч хтось є нормальний, а то вже дійсно дістало, я не знаю як, але якось не так – гасло писак, які тільки те роблять що цілодобово сидять в інтернеті і обгаджують всіх і все.

        • а в нас тільки заздрісники лепечуть що попало,тільки людей підбурюють,нормальних всерівно більше!!!у нас і так багато де порядок зробили!!

          • Як тільки перестануть красти, так і перестнагуть писати.
            Розвалилили і роздеребанили все місто, зате костку поклали… тфу…..

  2. Не мішало б нашому меру придивитись до вул.Лотоцького, зробивши хоть на одній зі сторін пішохідний тротуар для діток які будуть поспішати до школи, бо там його нема а машини гонять як скажені і маленькі мешканці міста змушені виходити на узбіччя, де під час дощів є болото.

  3. Обікрали все місто,пише писака зверху,ах! На сьогоднішній день,якраз є де вийти прогулятись,і з дітками,і без них..Часто проводяться різні заходи.Ви певно давно в кіно ходили,на горки дітей чи внуків не водили,пташок не годували,на річку не ходити,концерти не відвідували(міжіншим Вінник приїзжає сходіть)..Мені здається ви душею бідна людина,через це ваша злість пре з вас без меж..а мені вас геть не шкода,бо ви нікого не шкодують..

    • Що з вищеперерахованого пряма заслуга влади? Що не всі голуби виздихали, бо люди кормляить, і річка не пересохла? Гуляйте, з дітками і без ніхто ж не проти.
      Цукровий, консервний, молоказовд, меблева фабрика, винзавод…. продовжувати можна багато. Теплокомуненерго банкротять, бо є покупець. Що в місті реально працює? Все розпиляно і розпродано на ті ж з склади для перекиду з Польщі. Основна маса жителів від безвихідності і соває той “контрабас”. А “бідота володимирська” прям в центрі міста, може собі хату побудваити, бо в нас влада правильна, а кому, що не подобається, так і рот заткнуть.
      Зате костку для лохтората положили і стовби нові поставили. Піпл хаває…
      Не пишить дурниць, будь ласка

  4. Ой-йо-йой, “від безвихідності соває контрабас”…. а потім купляє біднесенький машину на польських номерах на останні гроші, і так нею гасає по ночах доранку, що людські життя йому непочьом. А дубина така двометрова в армію служити не хоче на 7 тисяч, або його баба за три тисячі в школі працювати??? Де ж? легше нічку поаукати, і ту ж штуку получити, ніж щодня з 8-ми до 5-ти на роботу ходити і за щось відповідати. Біднесенькі, блін…

  5. Вай-вай. Так здається про це Stas і написав. Спочатку все розвалили, а потім косметику навели і все хвайно. Дякую, посміялись.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота
3 Травня, П’ятниця