<

Ремонт однієї з центральних вулиць Володимира-Волинського продовжують в нічний час

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:23 | 2.11.2016 / Володимир / , /
Перегляди
1
/ коментарів 6

1-го листопада в нічний час (близько 18-ї години) підрядна організація з Турійського району “Аміла” розпочала роботи із вкладання шару асфальту на другому відрізку вулиці Ковельської у Володимирі-Волинському.

Жителі міста. що проходили повз були або ж в здивуванні, або ж не розуміли чому роботи проводять так пізно та практично без освітлення.

Керівник на ділянці пояснив журналістам інтернет-видання “БУГ”, що не мали іншого виходу, адже на підготовлене полотно розлили емульсію і потрібно було зачекати поки вона підсохне і лише тоді можна вкладати “чорновий” шар асфальту.

“Це лише перший шар. Буде ще другий ( 5 сантиметрів ). Так вийшло, що зранку було мокро, поки підсохло – вже 15 година, потім розлили емульсію і чекали допоки вода випарується. Так вийшло, що чорновий шар ми змогли почати класти лише після 17-ї години. За якість можна не хвилюватись, ми виставили комп’ютер і техніка сама рівно вкладає шар”, – зазначив керівник на ділянці.

Коли журналіст уточнила чи є ризик, що з такою технологією можуть з’явитись “хвильки” як на першому відрізку ремонтних робіт, то керівник відповів, що минулий раз відбувся збій програми. При нагоді також поставили питання “Коли перероблять перший відрізок, адже водії жаліються на “хвилястість” дорожнього покриття?”

“Відремонтуємо після завершення всіх робіт по вулиці Ковельській. Зараз не найкраща погода для таких робіт, тому приблизно літом,” – відповів керівник ремонтних робіт.




коментарів: 6
  1. а потім знов “драбинка” і не додивись і комп’ютер дав збів….. коли закінчиться знищання з доріг у Володимирі?

  2. Вночі треба було працювати, коли тепло було і не було дощу… а так на сьогоднішній день тільки другий відрізок роблять, могли вже третій почати!

    • другий відрізок ще не зробили , а на першому відрізку вже під новим асфальтом риють канави , от работнички.

  3. Жахливий ремонт.Другий відрізок ще гірший за перший. Депутатам слід реагувати .

  4. міська влада і без тих 5 мільйонів краще б впоралася,а так клоунада вийшла,дощ іде а ми скирдуєм……

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 Травня, Четвер