<

Ремонт дорожнього покриття – одна із основних витратних статей Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:59 | 24.05.2016 / Володимир / /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Майже 34 мільйони гривень із міського бюджету Володимира-Волинського виділено на будівельно-монтажні роботи та благоустрій міста.

Нагадаємо, що за квітень-травень у місті вже поремонтували дорожнє покриття на вулиці Кальнишевського, Зубинського та дорогу до водоканалу. Ремонтні роботи виконало “Луцьке ДПМК”. Також у місті працює підприємство “Аміла” із Туріського району.

Це ж саме підприємство наразі працюють по вулиці Львівській, наступна – Полуботка, професора Бобка, вулиця Володимирська, Січових стрільців, Тобілевича та ряд інших.

“Виникають проблеми із підрядчиками, є проблеми із робочою силою – нема кому робити. Треба, мабуть, створювати своє дорожнє відділення, але це не так просто. Це потрібно купити каток, техніку. І робити невеликий асфальтовий завод, щоб не возити його із Нововолинська чи Ковеля, Луцька. Були би підрядчики та підтримка громади і все буде добре. Я також за те, щоб наше місто було охайне, чисте. Хочеться щоб всі вулиці були заасфальтовані, двори приведені в порядок. Я трохи незадоволений освоєнням коштів, хотіло щоб цей процес йшов швидше,”- розповів Петро Саганюк на брифінгу.

Міський голова Володимира-Волинського також додав, що ряд ремонтних робіт приводить КП “Полігон”. Станом на 24-те травня працюють по вулиці 20-го липня, вулиця Карбишева, Рєпіна, Гагаріна та двори по Луцькій 213 (будинок колишнього молочного комбінату).

IMG_9315




один коментар
  1. цікаво ,хто буде звітувати за те , чи ефективно і раціонально використано бюджетні кошти , адже в міськвиконкомі немає фахівців з будівництва ні по освіті ні по досвіду роботи ???

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця