<

Реконструкція площі, бродячі собаки та ворони в парку – проблеми, які турбують міського голову Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:18 | 6.02.2019 / Володимир / /
Перегляди
2
/ коментарів 5

Міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк розповів, які проблеми і питання найбільше турбують та шукає як їх вирішити: бродячі собаки, ворони в парку. А своєю мрією вважає реконструкцію площі.

Основною проблемою, на думку мера, залишається гральний бізнес у місті. Однак Саганюк додав, що постійною проблемою ще є бродячі собаки, які розгулюють містом, ворони в парку Дверницькому. Про них розповів міський голова під час брифінгу 5-го лютого.

Петро Саганюк наголосив, що у місті потрібно шукати вирішення проблеми бродячих собак. Та навів приклад, що під час ранкового об’їзду міста помітив зграю тварин у військовому містечку.

“Лише за сьогодні я нарахував 15-ть собак. Потрібно це питання вирішувати, поки нікого не покусали людей”, – наголосив міський голова.

В черговий раз міський голова звернув увагу на боротьбу з воронами в сквері Дверницького. Нагадаємо, що кілька років поспіль, міські комунальники шукають способи переселити птахів. За словами Петра Саганюка, вже спробували різні методи та навіть ставили спеціальний пристрій, який мав шумом відлякувати птахів, однак результату не отримали.

“Так, ми почали робити сквер біля музею. Там знаходиться чудова церква. Але має місце така проблема з птахами. Ті заходи, які відомі міським комунальникам, багатовитратні і не гарантують вирішення цього питання. Якщо у когось з містян є ідеї – то ми готові їх вислухати”, – поділився міський голова.

Ще один напрямок роботи, який планує реалізувати міський голова Володимира-Волинського – розпочати реконструкцію головної площі міста.

Нагадаємо, що рік тому були оприлюднені проекти місцевих архітекторів та активістів, як можна змінити вигляд Площі Героїв.

“Наразі триває робота  з документами. Оголосять конкурс, покажуть громаді, оберуть проект. Треба отримати ряд погоджень і дозволів. Це тривала процедура. Якщо є початок, то буде і кінець”, – підсумував Петро Саганюк.




коментарів: 5
  1. А що ,в нас нема правохоронних органів ,які б раз і назавжди розібрались з гральними автоматами ,чи вони кришують іх ?

    • Бeз рішeння виконкому ні один заклад нe можe погодити рeжим роботи !Бeз участі Саганюка нe відкривається просто так ні один магазин !Данилович рахує людeй за дурнів ,аджe оточeння якe в якійсь мірі близькe до нього чи до міськоі ради знає ,хто самe кришує лас вeгас у нашому місті

  2. В центрі міста перед будинком культури і біля готелю повиростали ларьки, як у 90-х. “Дуже прикрашає”наше місто…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер