<

Пункт реагування патрульної поліції відкрили у Зимнівській об’єднаній територіальній громаді

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:16 | 4.08.2016 / Володимир /
Перегляди
425
/ коментарі 3

3-го серпня у центральній садибі Зимнівської територіальної громади в приміщенні колишньої сільської ради відкрили Територіальну поліцейську дільницю, котра обслуговуватиме громаду. 

Відкриття дільниці розпочав Михайло Бобик, начальник Володимир-Волинського відділку поліції. Начальник поліції розповів про реформу поліції, котра відбувається. Подякував голові Зимнівської ОТГ В’ячеславу Католику за сприяння в реформуванні та допомогу в облаштуванні поліцейського пункту.

Після офіційних привітань, Михайло Бобик та В’ячеслав Католик урочисто перерізали стрічку та провели екскурсію для присутніх представників місцевої та районної влади і обласних депутатів по приміщенню поліцейської дільниці.

“В основному кабінеті буде працювати дільничий інспектор поліції, якого вибере громада. Також за пунктом буде закріплено 8 поліцейських. В приміщенні передбачено клас для поліцейських, де за потреби вони зможуть проходити навчання. Приміщення для тимчасового затримання не передбачено. А ще пункт в Зимному отримав автомобіль.” – розповів Михайло Бобик.

У Володимир-Волинському районі наразі діє три такі групи реагування патрульної поліції: Володимирі-Волинському, П’ятидні та Зимне.

IMG_0348
IMG_0330
IMG_0338
IMG_0353
IMG_0358
IMG_0360
IMG_0365
IMG_0367
IMG_0369
IMG_0371
IMG_0386
IMG_0393




коментарів: 3
  1. Нова поліція -це добре ,але 16 серпня на базарі в Володимирі стоять нові поліцейські офіцери ,а біля них торгують валютою і ще припрошують громадян до обсміну ,таке може бути тільки в Украіні ,бо мусор яким був -таким і залишився .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок