<

Призначили в.о. начальника відділу освіти Володимир-Волинського міськвиконкому

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:49 | 25.05.2016 / Володимир / /
Перегляди
29
/ коментарів 12

Вранці 25-го травня відбулося представлення виконуючого обов’язки начальника відділу освіти при Володимир-Волинському міськвиконкові. Міський голова призначив на цю посаду В’ячеслава Петрука, котрий очолював міський відділ у справах молоді та спорту.

В’ячеслав Петрук наразі буде суміщати дві високі посади: в.о. начальника відділу освіти при міськвиконкомі та начальника відділу у справах молоді та спорту.

Крім новопризначення Петро Саганюк наголосив на тому, що  на ремонт всіх шкіл Володимира-Волинського кошти виділені будуть із міського бюджету.

Нагадаємо, що попередній начальник Дмитро Здіховський написав заяву на звільнення і не останню роль у цьому рішенні мав скандал навколо його синів.




коментарів: 12
  1. Хороша і нормальна людина! Радий такому призначенню! Вітаю Вячеслав Миколайович!

    • ну не вся громада , а папіка громада підтримує по кищо , бо ще немає за що і будемо знати , що є прислівя не кажи гоп – поки не перескочеш , а в нашому випадку поки не занянуть і не влипнеш в щось по вказівці
      головного керманича міста.

  2. Нехай пан Вячеслав. Нехай. Але скрізь можна працювати, прагнути або імітувати роботу. Найголовніше вчительство має докорінно переглянути свої позиції, долучитись мають і батьки, і громада. Можна навести порядок в освіті, коли 10% вчителів, ще 10% громадян будуть активними, реально працюватимуть та вимагатимуть і від себе,і від батьків, учнів – неупереджено. Як правило -третина людей піде сама за лідерами, а третину слід буде реально “просити” ГЕТь від освіти. Змінимо освіту- змінимо націю. Може якраз і Володимир стане початком таких змін в регіоні. З Богом, п.Вячеславе. Ви зумієте, вас люди знають і позитивно характеризують. Головне не стеліться і служіть освітянським цінностям.

    • ну як не стелитися , не буде стелитися не буде керувати освітою міста ,так в нашій сьогоднішщній місцевій владі не буває .

  3. Знаю давно Славіка – хороша людина, тільки не прояви слабості, щоб на голову не виліз главний керманіч.

    • нуж що знову засвітилася людина з команди папи , правда не з чистих “свояків ” .а з сусідських , як буде працювати – покаже час , правда бувають винятки , коли серед чорних воронів бувають сірі ,а часом навіть появляться і біла ???

  4. А наш особий сєпарский бомонд гванділи що знають яка доярка мала бути. Ошибочка, дамочки! Випийте сто грам і попустить))))

  5. Славчику, вітаю Вас, бажаю успіхів на ниві освіти, завжди вірив у Вас, пишаюся. Ваш учитель В.А.Павлюк.

    • може і Ви пишаєтесь , а то близькі сусіди не дуже Петруком пишаються , бо недавно перекинув з свого обістя на чуже ну дуже вже велику купу свого сміття і думає , що так можна робити , якщо такими
      способами він буде вирішувати питання на новій посаді , то ой вже якого вдалого керівника підібрав наш досвічений мер.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця