<

Прикордонники відмовилися контролювати черги біля пункту пропуску “Устилуг”. У місті автомобільний колапс

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:55 | 17.11.2016 / Володимир / /
Перегляди
3
/ коментарів 7

На митному пункті “Устилуг” прикордонники Львівського загону припинили здійснювати сервісне обслуговування транспортних засобів, які рухаються за кордон.

Про це вчора ввечері вони повідомили міського голову Устилуга Віктора Поліщука – меру прийшло смс-повідомлення на телефон.

На разі конкретної причини, через яку прикордонники відмовилися контролювати митний пункт, не повідомляється. Відомо, що вчора ними було прийняте внутрішнє розпорядження. У Львівському загоні вважають, що контролюючі функції має виконувати поліція.

На разі біля пункту пропуску вишикувались кілометрові черги автомобілів. Автівки простоюють вздовж головної вулиці міста. Жителі Устилуга вкрай незадоволені ситуацією, що склалася.

Раз на півгодини до митного пункту приїздять патрульні.

Мер Устилуга намагається втримати ситуацію під контролем. Відомо, що про цю проблему він говорив у телефонному режимі з губернатором Волині Гунчиком, головою Володимир-Волинської райради Гуком, начальником Володимир-Волинського відділку поліції Бобиком, помічником нардепа Гузя Бокочем.

Тим часом певні особи вдало використовують інцидент, щоб “поганити” своїх політичних опонентів. Біля пункту пропуску депутат обласної ради від “Самопомочі” Олексій Панасюк у розмові з журналістом інтернет-видання “БУГ” звинуватив в автомобільному колапсі нардепа Гузя, мовляв, прикордонники Львівського прикордонного загону зняли свій пост після виступу народного депутата на трибуні Верховної Ради України.

Нагадаємо, про що говорив Ігор Гузь у своєму виступі.

15058754_1158630357546421_1787275606_n
15133869_1158630260879764_1566177447_o
fumwfwgdxfy
mms_f396sjy




коментарів: 7
  1. я не можу зрозуміть, то митники обідились , що їх хотять залишити без поборів?бо більше в виступі “ображатись” немає на що. А щодо самих поборів, увесь регіон то знає, і навіть розцінки Гузь вказав точні…

  2. Ти бачиш скільки обіди.Живуть на голу зарплату.І на Світязі двоповерхові котеджі.І над Лугою – будинки-близьнюки.І все на голу зарплату.Щось всі неможуть так жити.

  3. Зате який шанс, вибачте, попиздіти ніпрощо таким САМОнемічам як Панасюк, бідолаха вже не знає за що вчепитись, мабуть ще до інциденту там сидів, а може ще й допомагав в організації безладів…

  4. А ще безвіз з Європою хочуть ,а навести елементарний порядок на своіх митницях клепки не хватає.Саме більше вкурвлює ,коли заізджаєш на нашу митницю і бачиш ці роздовбані дороги ,криша на ангарі яка недокрита і тече при дощах і черги біля віконець ,яких там не повинно бути ,а прикордонники і митники повинні підходити до машин і збирати документи ,а не гріти жопи в вагончиках .Вчіться дебіли в тих же Поляків .

  5. Прикордонники теж молодці, навмисне тримали чергу вранці, зробили її за тополі, зняли знак й сказали всім їхати на браму, зробили таким чином хаос та й стояли збоку і посміхались. Були раді, що люди між собою сваряться, мов без них безлад і ніхто його не наведе.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер