<

Проблема із зливневою каналізацією у Володимирі-Волинському існує давно – міський голова

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:31 | 19.07.2016 / Володимир / /
Перегляди
23
/ коментарі 3

На черговому брифінгу у міського голови Володимира-Волинського Петра Саганюка, 19-го липня, журналісти підняли питання відведення дощової води у місті.

Нагадаємо, що після зливи в неділю, 17-го липня, частину міста затопило дощовою водою.

Сильна злива підтопила під’ їзд будинку Поліської Січі, 51, де вода текла із 5-го поверху до першого (зі слів мешканців). В районі вулиці Павлова затопило частину вулиці. Аналогічна ситуація і по вулиці Незалежності (в районі Міського суду).

“За 15-ть хвилин випала велика кількість опадів, але це стихійне явище і від цього ніхто не застрахований. Безперечно ми побачили ці прорахунки, є моменти і треба більш серйозно віднестися і почистити ливневу каналізацію у місті. Зокрема вона (каналізація відведення дощової води – ред.) у нас є проблемна в районі суду по вулиці Незалежності. Були проблеми на вулиці Професора Бобка, там воно постійно, район ДОСАФу.

Є проблеми, але ці проблеми не сьогодні. Люди бачили де будувалися (йдеться про вулиці, котрі знаходяться в низовині – ред.). Сьогодні легше когось звинувати  і просити відвести воду. Дехто просить відвести воду в каналізацію, але на сьогодні зробити це за тиждень заб’ємо каналізацію і за тиждень заб’ємо і знищимо очисні споруди.” – зазначив Петро Саганюк, мер Володимира-Волинського.

Міський голова повідомив також, що в понеділок 18-го липня виїздив на проблемні ділянки. Також додав, що хоча проблема існує давно, але вихід із ситуації шукатимуть. Наразі міський голова повідомив, що віддасть розпорядження прочистити ливневу каналізацію.

0
01
02




коментарів: 3
  1. Петре Даниловичу! Каналізація, що поглинає опади називається зливною, а не “ливневою”. Вчитися корисно у будь-якому віці. Перепрошую, але Ви міський голова.

    • Ти точно не вчився в школі, ливнева і зливна фікальна це різні каналізаційні канали!

  2. то що ви робили всі ці роки? Крали? Воно й видно тепер! Прийде весна і стане видко хто де срав!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер