<

Представили нового директора Володимир-Волинського теплокомуненерго

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:55 | 12.04.2016 / Володимир / /
Перегляди
34
/ коментарів 15

12-го квітня на оперативній нараді у міського голови Володимира-Волинського відбулося представлення нового директора теплокомуненерго, ним стала Анна Рубанова.

Призначення на займану посаду пані Анна отримала ще вчора.

Журналістам Анна Рубанова розповіла, що освіту здобувала спочатку в технікумі, після цього навчалася у Львівській політехніці на факультет теплогазопостачання і вентиляції. Отримала диплом магістра та за направленням влаштувалася на роботу у “Нововолинськтеплокомуненерго”, де пропрацювала 2,5 роки контролером якості послуг.

Пані Рубанова також працювала у Володимир-Волинській філії ПАТ “Волиньгаз” на посаді інженер охорони праці, оскільки попередній інженер перебувала у декретній відпустці. Саме після цього місця роботи, Анна Рубанова перейшла працювати у “Володимир-Волинськтеплокомуненерго” на запрошення у 2012-му році тодішнього директора Романа Лисюка. У комунальному підприємстві працювала інженером паливно-енергетичних ресурсів.

“Я тільки розпочала складати плани, ознайомлююся зі специфікою роботи. Кадрових змін не передбачаю, адже колектив мені подобається. Хочу змінити специфіку роботи, більш скерувати на погашення боргів. До незалежної профспілки прислуховуватися буду, але рішення прийматиму самостійно. Думаю, спільну мову з профспілкою знайдемо та будемо працювати разом на благо підприємства. Відчуваю у собі сили вивести наше підприємство на нормальний рівень діяльності” – розповіла Анна Рубанова.

Міський голова Петро Саганюк зазначив, що на цю посаду, окрім пані Анни, було ще два претенденти. Про двох інших кандидатів відомо лише, що один із них працює на комунальному підприємстві, по іншого – нічого.

Читайте також: Лисюк написав заяву на звільнення з посади директора Володимир-Волинського теплокомуненерго

2




коментарів: 15
  1. розум є, амбіцій ще більше , практичного досвіду -“нуль”, може з цього щось і вийде , висновки побачимо не раніше ніж через рік .

  2. Вона хоч в котельні 1 раз була? Вона її запустить…Я дуже сумніваюся- та можу бути не правий: нехай докаже…

    • о, травля пішла… а шо, директор має запускати котельні? чи може на то є головний інженер?чи жужу тільки гроші заробляє і ніх…я не робить?

  3. Запускає газовик з оператором,а не директор,і не інженер!!!!!Не меліть дурниць!Директор-це перш за все менеджер.Головний інженер,майстер-це спеціалісти,котрі допомагають при виникненні проблем технічного характеру.Не кожен майстер знає цю роботу,але Жук її знає,не зважаючи на власні таракани в голові.Доречі,Лисюк теж все знав.Що стосується нового директора,то такого ніхно не очікував.Дай Бог,щоб їй вдалося!

  4. не святі горшки ліплять , якщо буде рахуватися з колективом , все в неї вийде

  5. Гоніть віником інженера теплокомунєнерго Жука-педераста,це головний нероба і сволота даного підприємства!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 Травня, Субота
3 Травня, П’ятниця