<

Працівників дошкільних закладів Володимира-Волинського планують відправити у відпустку, щоб садочки змогли працювати влітку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:58 | 26.03.2020 / Володимир / , , /
Перегляди
6
/ 1 коментар

Зазвичай працівники дошкільних закладів йдуть у відпустку влітку, раніше для відпустки вихователів відводилося близько 30-ти днів, тепер – 56. Потрібно розглянути можливість відправити працівників ДНЗ міста в оплачувані відпустки, щоб влітку садочки працювали.

Про це говорили під час засідання міської комісії ТЕБ і НС 26-го березня.

Так, відзначили, що варто потурбуватися про те, щоб садочки працювали влітку, адже весною діти через карантин змушені сидіти вдома.

За словами начальника міського управління освіти В’ячеслава Петрука, навчання школярів відбувається дистанційно. Було обмежено доступ до дитячих і спортивних майданчиків, закрито стадіон. Міське управління очікує на роз’яснення щодо проведення ЗНО та вступної кампанії.

Як відзанчив мер Володимира Петро Саганюк, потрібно відключити опалення в навчальних закладах, не забувати провітрювати приміщення і потурбуватися, щоб через відключення не з’явився грибок.




один коментар
  1. Коли вже оце свавілля в Володимирі закінчиться? Що значить “відправити в відпустку”??? Заставлять писати заяви? Буде купа жалоб в міністерство. Є Закони, чи місцевому князю на них наплювати? Жодне місто в Україні такого не робить. Тут своє княжество? Думаю буде багато судових позовів. Економить на найбідніших, хай сам йде у відпустку а краще на пенсію, а гроші віддасть в фонд міста, йому нажитого на контрабанді до кінця днів вистачить.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця