<

Поки петиція набирає голоси, мер Володимира-Волинського доручив її реалізувати

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:34 | 21.02.2017 / Володимир /
Перегляди
0
/ коментарів 6

На оперативній нараді 21-го лютого, міському голові Володимира-Волинського повідомили, що на сайті Електронних петицій наразі зареєстрована одна пропозиція, щодо встановлення табличок з розкладом руху громадського транспорту. 

Автор петиції, Антон Мухин в тексті вказав: “Зробити на кожній зупинці розклад та час руху маршруток аби всі жителі та туристи знали та не чекали в пусту по 15 хвилин”.

Під час оперативної наради, Петро Саганюк повідомив, що це питання активно лобіює міський депутат Ярослав Жук.

“Даю доручення – зробіть ці таблички і коли будете встановлювати запросіть пресу і телебачення. Хай вся громада бачить, скільки часу ці таблички будуть висіти,” – зазначив Петро Саганюк.




коментарів: 6
  1. То не робіть їх по документах із золота!!!! Щоб гроші замутити. А зробіть з фанерки, а як вандали десь і зірвуть то ще раз повісьте!

  2. в Європі та деяких містах України на зупинках давно електронні розклади руху , в нас в місті проблема повісити і добре закріпити металеву табличку , о то вже працює Жкг , видно по всьому і по дорогах і по табличках …

  3. НЕХАЙ КРАЩЕ КОВЕЛЬСЬКУ ТАБЛИЧКАМИ ПОВСТЕЛЯЮТЬ, ГІРШЕ ЧИМ ПІСЛЯ ВІЙНИ ДОРОГИ.ДЕ ЦІ ГРЬОБАНІ ПІДРЯДНИКИ ЩО ДОРОГУ ЗИМОЮ НАКЛАЛИ ЯК КІТ НА ГЛИНІ ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок