<

“Починаємо працювати і завершуємо святкувати!” – мер Володимира-Волинського про перші цілі на 2017-й рік

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:49 | 10.01.2017 / Володимир / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Під час брифінгу із представниками Володимир-Волинських ЗМІ, 10-го січня, міський голова закликав керівників управлінь міськради завершувати святкування та приступати до роботи. Також Саганюк підсумував, як пройшли перші святкування у місті і анонсував перші кроки міської влади у 2017-му році.

Додамо, що оперативна нарада у міського голови Володимира-Волинського із керівниками структурних управлінь розпочалась із колядок від вихованців музичної школи. Діти привітали чиновників з Різдвом Христовим та наколядували гостинців від Петра Саганюка (солодощів та грошову винагороду).

Хоча й нарада розпочалась у досить святковій атмосфері, проте мер одразу зауважив, що потрібно припиняти святкування та приступати до роботи. Також Саганюк окреслив найближчі кроки, котрі варто чекати від міської влади.

Перше зауваження стосувалось очищення міста від снігу. Петро Саганюк доручив розробити положення, котре б забороняло паркуватись автомобілістам на узбіччі вулиць під час снігопадів. Мотивував таке рішення тим, що через автівки, комунальникам КП “Полігон” складно проводити роботи.

Ще одне питання порядку денного – розробка третьої карти сміттєзвалища міста. Саганюк повідомив, що проектно-кошторисна документація вже виготовлена, а загальна вартість робіт складе близько 12-ти мільйонів гривень. Тому анонсував доручення відповідним управлінням та те, що міська влада планує звернутись за допомогою до народного депутата України Ігоря Гузя. Міська влада висловила сподівання, що роботи по розробці сміттєзвалища можна буде включити до однієї із державних програм та співфінансувати.

Мер додав, що на контролі потрібно тримати питання щодо ремонту вулиці Ковельської. Наразі міським посадовцям доручено дізнатись чи завершені роботи були здані та чи проведена оплата. Саганюк наголосив, що такий стан виконаних робіт його обурює і будуть надіслані листи у всі контролюючі та правоохоронні органи.

Ще один важливий момент, на котрому акцентував увагу міський голова – це те, що у 2017-му році бюджет Володимира-Волинського буде сплачувати реверсну дотацію. Тобто кожні 10-ть днів із міського бюджету до державної казни перераховуватимуть 60 тисяч гривень. Таке рішення прийняте в з’язку з тим, що в результаті децентралізації міста перевиконують власні бюджети та мають “надлишкові” кошти (на депозитах).




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа