<

Поблизу Володимира-Волинського затримали інспектора контрабандного відділу митниці “Ягодин” на авто з реєстрацією в ЛНР

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:10 | 2.04.2017 / Володимир /
Перегляди
1
/ коментарів 6

2-го квітня на дорозі між містами Володимир-Волинський та Устилуг був затриманий інспектор контрабандного відділу “Ягодин”. Затриманий є жителем Володимира-Волинського.

З інсайдерських джерел відомо, що водія Джип Гранд Чероки зупинили за порушення правил дорожнього рухи, а саме за пунктом, котрий передбачає необхідність вмикати світло фар за межами міста. Однак при перевірці документів, виявилося що автомобіль ніде не зареєстрований, а в техпаспорті відмітка ЛНР від 2014-го року.

Слідство ведеться.




коментарів: 6
  1. сука сепарська! Гнати в шию гада. Раз на взятках не попався, бо в долі з старими мєнтами, то хоч так…..

  2. Сепарська сука-зрозуміло.А от звідки в “БІДНОГО” інспектора митниці “Гранд Черокі”,вірніше на які “шиши” куплений.Гнати мало.Розстріляти на місці затримання і залишити воронам і голодним собакам.

  3. У Володимирі-Волинському їздить сірий джип КІА на таких же номерах Т ВВ,що означає тезнологічні номерні знаки Луганської області, було помічено, що на тій машині катаються пацанчики років 20-25 .Поліція певно не знає, що то за номерні знаки того і нічого не робить. Машина переважно стоїть біля Нашого Краю, в районі 3 школи, будинок 104 здається

    • Я також бачив цю КІА, але скажу хоть адекватний пацанчик їздить, а то понакуповують машин на польській реєстрації лєвих, і всі про це знають то де та поліція?!!!пора вже провіряти цих “поляків” і ставити їх на місце!!! А то діти тільки права получив мамка купила відразу машину і він вишибає по місту, на мою думку треба на сам перід з такими розібратись!!!

  4. Оці інспектори на митних постах в Устилузі гребуть гроші за кожну пачку лівих стигарет ,якщо хто не дає ,машина на бік і починається розкручування .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа