<

Після фестивалю “Княжий” з території парку вкрали колоди-лавки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:13 | 6.07.2018 / Володимир /
Перегляди
0
/ коментарі 2

Лише два тижні минули після того як в парку села Заріччя вдруге відгримів фестиваль “Княжий”. Однак за цей час, невідомі особи розпочали викрали те, що організатори залишили для користування у парку.

Організатори фестивалю обіцяють продовжити облаштування парку. Так цьогоріч зробили там освітлення. Торік для цього виділили з держбюджету 200 тисяч гривень. Своєю чергою, обласна рада відгукнулася на прохання нардепа Гузя (який є ініціатором проведення фестивалю) і спрямувала теж гроші для оновлення парку.

Зокрема, за 195 тисяч виклали нову бруківку, ще за 190 тисяч – сучасний дерев’яний дитячий майданчик у «княжому» стилі. Ці два дні – під час фестивалю “Княжий” – дітвора просто заполонила своєю присутністю майданчик. У перспективі – облаштування тут спеціального покриття та встановлення для безпеки дітей паркану. Щоб гостям було зручніше діставатись до самого центру парку, бюджетом Зарічанської громади облаштували 250 метрів білощебеневої дороги.

З менш затратно, організатори знайшли 6-ть колод, які використовували як лавки для сидіння, які заодно служили як ще одне доповнення до стародавньої епохи. По завершенню фестивалю, організатори вирішили залишити лавки-колоди та дерев’яні статуї, аби і після “Княжого” люди змогли відпочивати в парку.

Однак протягом першого тижня, невідомі особи викрали чотири із шести колод. Помітивши пропажу деревини, організатори звернулися до сільського голови, аби без правоохоронців вирішити проблему, адже все що роблять у парку – це для місцевих жителів. Організатори сподіваються на розуміння і порядність людей, які повернуть лавки в парк.




коментарів: 2
  1. Валя Борисевич і Сергій та Сашко Барщевські РУЛЯТЬ!!!! Розтаскують в себе перед носом те, що б мало бути окрасою парку. Саме нікчемним є те, що крали в себе ж. Син є депутатом міської ради

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця