<

Підприємець, який судився з міською владою Володимира-Волинського виграв судову тяганину, але компенсації не отримає

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:52 | 3.07.2017 / Володимир /
Перегляди
251
/ Коментарі відсутні

Підприємець із Володимира-Волинського Андрій Дячук виграв судову тяганину з міськвиконкомом. Так рішенням апеляційної інстанції було визнано, що договір між виконавчим комітетом міської ради та підприємцем є недійсним.

Нагадаємо, що Андрій Дячук подав до суду на міськвиконком вважаючи, що договори укладені між ними немають законних підстав. Суть проблеми підприємець коротко пояснив: 5-ть років за оренду однієї і тієї ж загорожі платив двом різним юридичним особам, котрі зазначали, що це нібито їхнє майно.

Андрій Дячук підприємницькою діяльністю вирішив зайнятись ще в 2011 році та встановити на парапеті, що біля автостанції, рекламні щити. Дозвіл отримав на розміщення зовнішньої реклами: із всіма необхідними інстанціями погодив і уклав договір оренди цього парапету з відділом майнових та земельних ресурсів міськвиконкому.

Після початку розгляду в суді у першій інстанції Андрій Дячук із представником його інтересів Тарасом Сватком надіслали лист-претензію до директора автостанції Володимира-Волинького та повідомили, що розривають договір оренди, адже ніяких підтверджуючих документів на право власності парапету не мають.

Рішенням Рівненського апеляційного суду було визнано другий договір із виконавчим комітетом міської ради Володимира-Волинського недійсним. Андрій Дячук зазначив, що тепер подасть заяву до міськвиконкому та розірве договір.

“Тепер виходить, що я понад 5 років платив за безхазяйне майно двом різним установам. Звичайно суд вирішив залишити мої вимоги компенсувати фінансові втрати без задоволення. Однак це буде для мене досвід, що необхідно до будь-яких справ залучати фахівців і юристів. Хоча я був вже готовий йти до кінця і писати в касаційну інстанцію, але зупинюся на цьому рішенні”, – розповів Андрій Дячук.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця