<

ОТГ погодилися далі фінансувати Володимир-Волинську районну раду

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:36 | 22.12.2018 / Володимир /
Перегляди
0
/ коментарі 3

21-го грудня на засіданні сесії Володимир-Волинської районної ради розглядали бюджетні питання, де вирішували заодно подальше існування самої інституції ради.

Питання існування районної ради постає гостро через вибори, які відбудуться 23-го грудня в Хобултові і Березовичах. Ці дві сільські ради, які не були в жодній ОТГ і останній рік фінансово утримували районну раду.

Нагадаємо, що Хобултівська сільська рада вирішила доєднатися до Зимнівської громади, а Березовичівська сприятиме створенню громади із Війницею Локачинського району. Відтак, Володимир-Волинський район стане одним із перших, який буде повністю розділений на ОТГ.

Депутати мали прийняти бюджет районної ради на 2019 рік. Затвердження бюджету автоматично продовжує існування ради. Голова райради Роман Гук пояснив таке рішення тим, що невдовзі на основі Володимир-Волинського району буде створений повіт (наступний крок децентралізації – ред.).

Проти такого рішення виступила частина депутатів. Однак голови об’єднаних громад погодилися співфінансувати бюджет районної ради, який на 2019 рік становить 600 тисяч.




коментарів: 3
  1. Якщо в ОТГ є зайві кошти, то хай їх використають на ремонт доріг в селах.А кошти на утримання районної ради нехай виділить Діброва.

  2. Добровільно примусово погодились ,чи як ? Може в люей пора спитати чи хочуть вони утримувати паразитів .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер