<

[ОНОВЛЕНО] У Володимирі-Волинському біля танка трапилась ДТП, автівки потрощені: відомо про стан потерпілих

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:07 | 3.09.2020 / Володимир / /
Перегляди
239
/ коментарі 32

2-го вересня близько 10:40 трапилася ДТП у Володимир-Волинському на перехресті вулиць Устилузької, Драгоманова та Козацької.

Аварія трапилась біля пам’ятника – танка. Зіткнулися два авто: кросовер Лексус і легковик Опель. На місці працювала поліція, медики та рятувальники.

Відео з моменту зіткнення автомобілів:

Як розповіли очевидці журналістам БУГу, легковик Опель повертав з головної дороги наліво. Кросовер, під кермуванням мешканця Володимира-Волинського 1985 року народження, їхав по Устилузькій в напрямку виїзду з міста. Їхав швидко, обігнав кілька автівок і виїхав на перехрестя, де зіткнувся з Опелем, який вже почав повертати. Внаслідок удару, кросовер перелетів через “трикутник”, що розділяє перехрестя.

У поліції зазначають, що водій Опеля, рухаючись вулицею Устилузькою в напрямку центра міста, здійснюючи маневр повороту ліворуч, не впевнився в безпечності та не надав перевагу в русі Лексусу, який рухався назустріч.

Внаслідок ДТП постраждали водій та пасажирка автомобіля Опеля, відомо, що в авто спрацювали подушки безпеки. В салоні були чоловік 1983 року народження з дружиною 1985 року народження – мешканці села Чорників Володимир-Волинського району.

Медики у водія виявили тілесні ушкодження у вигляді забоїв грудної клітки та садна правого плеча. Його не госпіталізовували.

У пасажирки Опеля діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забійну рану правої брови, забій правого передпліччя. Жінку доправили в хірургічне відділення Володимир-Волинського ТМО.

Обидва автомобілі арештовані на час слідства та поміщені на штрафмайданчик.




коментарів: 32
  1. Що за дурниці написали, вже є відео з нашого краю. Лексус ,гнав по устилузькій з центра, а опель повертав з устилузької до танка і не пропустив лексуса.

    • Так они не летают. Это же Лехус. На них ездят самые дисциплинированные водители, тем более там для него знак висел -40 км/ч. Значит перемещался со скоростью 30-40. Ну максимум 50.
      А водитель Opel, то же очень дисциплинированный. Ему показалось, что Лехус едет чуть быстрее, чем можно было, решил, на всякий случай отвернуться и, для надёжности, закрыть глаза перед совершением поворота. Что бы, когда его спросили про скорость Лехуса, он честно мог ответить -“не видел”. По любому виноват танк с перекрёстком. И ещё видеокамера. Понатыкали, блин, хрен докажешь, что виноват танк. Хотя….

    • Добре подивіться відео, Лексус вилетів із-за автобуса (здійснював обгон машин на повороті і на шаленій швидкості). Водій опеля неміг його побачити.

      • Ольга, с Лехусом всё понятно. Превышение скорости (надо доказывать экспертизой), обгон через сплошную, скорее всего обгон на пешеходном переходе. А вот Ваше “Водій опеля неміг його побачити” означает неправильно оценена дорожная обстановка. Не убедился в безопасности совершаемого манёвра. У нас так ездит большинство, вот и Вы так считаете. А должен был сначала за 50-150 метров включить левый поворот (а не с поворотом руля, что стало у нас “правилом”),снизить скорость, вплоть до остановки, убедиться в безопасности маневра и только ЗАТЕМ – повернуть.
        Вся беда, что ездят не по правилам (многие их даже не читали), а по понятиям. А они написаны кровью! Виновны оба водителя, однозначно!
        Выздоровления пострадавшим.

      • Вздовж училища же обгін заборонений,і швидкість 40км/год по відео можна швидкість легко визначити,а барану срок світить

  2. Тільки швидкість лексуса була як в літака, тому водій опеля не міг передбачити літак коли повертав!

  3. Водій опеля не міг бачити лексуса який грубо порушуючи правила обганяв по зустрічній і в останню мить вирулив на свою полосу чуть не зіткнувшись з автобусом, на відео видно цей ривок перед автобусом

    • І я про те саме. Там де був водій опеля, неможливо побачити лексус, який їде по зустрічній. І вилетів він на свою полосу вже коли опель повертав. Та й тормозного шляху лексуса немає взагалі.

  4. Опель нарушив ПДР це ясно.
    Але водія лексуса потрібно наказати за перевищення швидкості.

    • Бред сивої кобили, якби він їхав з безпечною швидкістю то зреагував би.

  5. Виноватый водитель лексуса ,летел как угорелый поэтому и Опель его не видел .дистанция то встречных машин от Опеля была безопасная ,плюс автобус .щас сделают козлом отпущения опеля

  6. З якою швидкістю летів лексус?з початку відео видно як він на повороті обігнав авто

  7. По дорозі перша школа, педагогічний коледж, художня школа, знак обмеження швидкості, сплошна лінія, пішоходний перехід і перехрестя, і така пора, що першачки ідуть зі школи, та їде собі не вміняєме на лексусі. Забрати права, влупити штраф і вибити всі зуби, як мінімум.

  8. Тут всі розумні, хотів би побачити щоб ви зробили б на їхньому місці.
    Коли Лексус “ЛЕТІВ”, біля педколиджу вісить знак”40″.
    Чи це не для нього він там???
    Головне що всі живі.
    А машина це лише метал.

  9. Я ТАМ ІЖДЖУ КОЖНОГО РАНКУ. АЛЕ ІДУ ПРЯМО. РАНО СОНЦЕ СВІТИТЬ ПРЯМО ВІД КАПОТА ВІДБИВАЄТЬСЯ І В ОЧІ. А ЯКЩО СТІКЛО В РОСІ. ЧИ ВИТЕРТЕ НА МОКРО І ПІДСОХЛО. БУДЕ МУТНЕ. ТАМ ДЕ ЗУПИНКА ТЕМНО. І РАНКОВИЙ ТУМАН. І ДЕРЕВА. БІЛЯ СТОМАТ ПОЛІКЛІНІКИ. ДУЖЕ ТЕМНО. ЯК НА РАНОК. А ЩЕ ДАЙ ТЕМНУ МАШИНУ ЯКА ЛЕТИТЬ З ТЕМНОТИ. І В ЯКОІ ВСЕ ВИДНО. ПІДСВІЧЕНЕ СОНЦЕМ. ВКЛЮЧАЄШ МИСЛЕННЯ. ДИВИСЯ МАШИНА РІЖЕ ТОБІ ШЛЯХ. ДИВИСЯ ЛІВІШЕ. НЕМА НІКОГО. БЕРЕШ ЛІВІШЕ РЕЗКО.ЩОБ ОПЕЛЬ ПРОІХАВ. І МОГЛИБ РОЗІХАТИСЬ. А ТАК ЛЕКСУС. НАВІТЬ НЕ ТОРМОЗИВ. НЕ ВИКРУТИВ РУЛЯ. НЕ В ЯКИЙ БІК. МОЖНА ПОДУМАТИ ДУРІ БАГАТО. ІДУ НА ПРОЛОМ. ЯЖ ПРАВИЙ. МЕНІ ДОРОГУ ПЕРЕКРИЛИ. АЛЕ Я ВПЕВНЕНИЙ ВОДІЙ ОПЕЛЯ НЕПОБАЧИВ. І ПЛЮС МАРШРУТКА. ПЕРЕКРИЛА. ВОНИ ТАКОЖ. ІДУТЬ НА ПРОЛОМ. ВНИХ ВРЕМЯ. ГЛЯНУВ В ЗЕРКАЛО ОПЕЛЬ ПОВЕРТАЄ В ЛІВО НЕ ОБГАНЯЄ І МАРШРУТКА ГАЗУ І ПАШОЛ. І НЕПОВІРУ ЩО В ЗЕРКАЛО НЕПОБАЧИВ МОМЕНТ ЗІТКНЕННЯ. ПОБАЧИВ. ЯБ ГЛЯНУВ ХОТЬ НА МИТЬ. ВСІ ВИННІ. НЕМА РОЗМІТКИ. СОНЦЕ СЛІПИТЬ. ДЕРЕВА. КАШТАНИ. ЗУПИНКА НА ПЕРЕХРЕСТІ. ГУРТОВНЯ. ТО ЩЕ НЕМА ТАМ МАШИН ЯК В ЦЕНТРІ. ТО БУЛОБ ЩЕ КРАЩЕ. І ТОЙ БЕРМУТСЬКИЙ ТРИКУТНИК. БЕЗ ЗНАКУ. НАПРАВЛЕННЯ ГОЛОВНОГО ПОТОКУ

  10. 5 Балів. А те, що Лексус їхав по зустрічній і з поворота, а перед Опелем їхала маршрутка і він (Опель) фізично не міг побачити Лексуса, який гнав км 150, цього ніхто не помітив.

    • Только слепой не заподозрит превышение скорости Лехусом. Но только эксперт может это установить для суда. Всё остальное: 150, 180, 245, 80, 77 – это всё бла бла и к делу не пришьёшь. Нужно заключение эксперта. Вы эксперт?
      Но водитель Opel тоже нарушил ПДД, а именно не убедился в безопасности планируемого манёвра. А должен был убедиться. Убедиться ему мешал автобус. И что теперь, можно не убеждаться. Решил, что раньше всегда прокатывало. А в этот раз нет, не получилось. Возьмите ПДД станьте на пол часа на Ковельской или Луцкой. Вы столько нарушений насчитаете. Но всё прокатывает. Но до поры.

  11. водій лексуса створив аварійку на всі 100 обгон на суцільній смузі на повороті і на шаленій швидкості,а водію опеля не було можливості побачити його через цей обгін що прикрив автобус,в опеля вини ніякої абсолютно

  12. Пан такий як усі пан без лехуса Янєлох і за Зєлююююю! :

    Люди добрі що ж то коїться у княжому та й місті,ой леле леле лелоньки…Жах,жахіття,жахіч-махіч якийсь.Як же бути володимЕрчанам?ЯК Я ПИТАЮ ОТ ІМЕНІ Усіх опельоводів?Не так давно біля танка замріяний та задовбаний життям наш з вами такий самий простонародний Ігорко, спішив так повернути наліво, що підставив свою жінку на пасажирському сидіннІ під такого ж спішуна тільки на лехусі.Так ми з вами звичайнісіньки смертні та й знаємо,що з двох баранів винуватий той що багатший.Тож недарма Сталін вчив нас відстрілювати усіх інтелегентів і отбирати їх майно.З тих пір інтелегентів не залишилось нажаль.Лишилися ото такі як ми з вами барани одні з яких крадуть мішками та й їздять на опелях.Ті що крадуть вагонами лексусах.Понятно що як вчив нас Сталін неправий той що накрав більше бо із за нього ми виглядаємо дурнями,то його треба ж і карати, а Ігорко то наш хлоп най жиє ,машину нову купить євробляху,жінку нову заведе ,що мало дівчат хіба.Карочє здоровля Ігоркові, а водія лехуса ми ще розстріляємо усі разом.
    Отож бо йдемо далі хочу подякувати від усіх нас радянських людей(савєти канєшно здохли дафіга інтєлєгєнтів просто побили і ми барани все доламали),але ж радянщина з нас не вийшла то ми ще постріляємо, хлопці лехусів на всіх вистачить.Окреме дякую пану журналісту, що написав просто водій легковика ,а не опеля, а то знов прийшлося би хлопців кликати в інтернет щоб коментарі гнівні писати на багатих. Дерево ми то спиляємо нашо воно там стояло побило увесь Опель, шкода опель.І ващє то знову та продажна міліція вигаражує усіх ,а бідних баранів робить ще біднішими.Нічо хлопаки мочіть усіх тих лехусів разом ми сила хіба шкода тих багатших баранів їх ще багато а нас то ще більше.Голосуйте за Зєльоного і далі і будемо ми жити знову при савєтах,савєти форева хлопаки.
    Хто нє в то читайте статтю про ДТП на луцькій від 10.09.20.Там наш хлопака так уїхав шо навіть значок опеля улетів красава Карочє сліди замів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер