<

[ОНОВЛЕНО] Перший випадок COVID-19 виявили в мешканки Володимир-Волинського району

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:39 | 3.04.2020 / Володимир / /
Перегляди
15
/ коментарів 16

3-го квітня були отримані результати діагностики, що підтвердили у пацієнтки Володимир-Волинського ТМО захворювання коронавірусом.

Днями до Володимир-Волинського ТМО звернулась 42-річна мешканка Володимир-Волинського району зі скаргами на утруднене дихання та підвищену температуру, повідомили на офіційному сайті Володимир-Волинської міськради.

Лікарями було проведено обстеження, пройдений жінкою експрес-тест дав негативний результат. Однак медики запідозрили захворювання на коронавірус, тому направили біоматеріали на аналізи методом ПЛР. Результати діагностики підтвердили коронавірус.

В оперативному порядку було зібрано дистанційні засідання міського та районного штабів з ліквідації наслідків медико-біологічної надзвичайної ситуації.  Визначено, що, ймовірно, жінка могла інфікуватися від рідних, які прибули з-за кордону.

Жінку було переміщено до Волинської обласної інфекційної лікарні.

ОНОВЛЕНО. Стало відомо, що жінка-підприємець проживає у селі Підгайці Володимир-Волинського району, проте працювала у Володимирі-Волинському в місцевому (непродуктовому) магазині.

Як повідомили БУГу, рідня жінки близько двох тижнів тому повернулася з Арабських Еміратів.

На даний час медики та поліція проводять роботу з колом контактних осіб, проводиться дезінфекція ймовірних місць перебування хворої. 




коментарів: 16
  1. Любий “БУГ”,а з якого вона села?і що це за брехливий експрес-тест, мабуть китайський.

      • Британія вернула партію тестів бо вони були забруднені короною… На мою думку краще кров здати, хоча не факт що її добре проводять і напишуть правду. В Китайців в грудні почався карантин, літаки курсували туди -сюди скажу одне не було тестів були пневмонії вірусні, а тепер все корона… всіх померлих тестуватимуть і писатимуть в нас 100 випадків 300 500 900 як дійдуть до тисячі ніби то померлих від корони то тоді заспокоїться…Але лишня обережність не завадить головне щоб був доступ свіжого повітря а не сидіти в кімнаті та дивитися новини і від страху чи паніки задихатися

      • Раніше не писали з якого села,оновили пізніше.Ти запізно прочитала статтю.

    • Незрозуміло, а нахолєри ті експрес-тести взагалі робити?
      Хоч позитивний результат, хоч негативний – а всерівно для підтвердження відправляють на ПЛР-тест. Тільки зайві контакти лікарів з хворим, та й грошам біда…

      • Тезка, як навіщо, а бабло?!

        Після таких “епідемій” (які більше психологічні, ніж фізіологічні) в світі не на одного олігарха побільшає.
        І наші запроданці тут не виключення!

  2. До речі, невідомо вже скільки в нас хворих. Сьогодні знайома передзвонила до лікарки, бо в її чоловіка, який нещодавно повернувся з-за кордону є підвищена температура. Лікарка сказала: “Підіть купіть в аптеку тест за 400 грн”.
    Питання два: 1. Де і в якій аптеці купити? Пошукала на сайтах аптек – нема у Володимирі (у Львові є).
    2. Кожен, хто приїхав з-за кордону готовий платити 400 грн за тест, який може показати неправильний результат?

  3. Грип вже я так розумію не існує є лише корона вірус … Все саме страшне будуть списувати на Covid19

    • Тезко, приємно, шо ти адекватна людина.
      Такі нині в дефіциті!
      Будь благословенний і бережи себе!

  4. Як це так підіть і купіть в аптеці тест? А де лікарня поділа тести? Відправила ці ж тести в аптеку? Тоді де ж ці мільйони від благодійників? Де поділись гроші які держава виділила? Маски закупили? В поліклініці в аптеках масок немає.Тут мільярди виділяй а толку 0 .

  5. Приїхали родичі з за кордону,тож посиди вдома дві неділі,ні,треба йти торгувати в магазин,ШО за люди все мало і мало.Будьте всі здорові.

  6. Писали в Інстагрм, що працювала в магазині“ Світ подарунків”, що напроти АТБ.

  7. Нікого вона не інфікувала. Той магазин був закритий набагато раніше ніж це все почалося через підвищення орендних платежів. І впевнений що вона не перша, просто свідомо при симптомах звернулася перевіритися, правильно людина зреагувала. Згодом побачимо скільки виявиться випадків які боялися піти перевіритися і дійсно ходили з тим всім по місту.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер