<

“Обласне керівництво намагається показати щось хороше, тому думаю, до нас у Володимир-Волинський не завітають” – мер Саганюк про візит Гройсмана на Волинь

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:59 | 14.02.2017 / Володимир /
Перегляди
2
/ коментарів 7

Під час брифінгу 14-го лютого, міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк прокоментував візит прем’єр-міністра Володимира Гройсмана на Волинь. У розмові із представниками ЗМІ, мер висловив сумніви щодо того чи приїдуть високопосадовці у місто, мотивував тим, що є багато проблем, які обласне керівництво не хотіло б показувати.

Про візит прем’єр-міністра Володимира Гройсмана на Волинь повідомим губернатор Володимир Гунчик під час оперативної наради 13-го лютого. Наразі точний маршрут прем’єр-міністра не відомий.

“Я думаю, що буде як завжди при візиті будь-якого керівника високого рангу, стараються показати щось краще і менше проблем. Якби прем’єр-міністр відвідав наше місто, потрібно було показати проблеми нашого військового з’єднання, питання соціального захисту учасників АТО, проблема із житлом для військових (скільки часу вже обіцяють завершити 44-х квартирний будинок до Покрови?). Можна показати навіть цукровий завод, як в державі йде приватизація, і як власники приватизованих підприємств деребанять майно, яке роками будували прості люди.” – зазначив міський голова Петро Саганюк.

Мер Володимира-Волинського припустив, що високопосадовець відвідає місто Луцьк, а також в Нововолинську шахту №10. Саганюк на завершення додав, що при умові візиту в Нововолинськ, є можливість того, що делегація завітає і до Володимира-Волинського.

Нагадаємо, що майже рік тому, 27-го лютого 2016 року Володимир Гройсман будучи ще спікером Верховної ради досить позитивно відгукувався про місто Володимир-Волинський. Тоді пан Гройсман ставив Володимир-Волинський як зразок міста де успішно проходить децентралізація. А за словами губернатора, прем’єр зверне особливу увагу на на питання децентралізації, передачі повноважень органам місцевого самоврядування.




коментарів: 7
    • Пане мер , треба було запропонувати Гройсману поїхати з Вами туди , де Ви возили Кучму , Януковича та інших високих чинів – до матушки в Зимне до монастиря , там же така смачна наливка …

        • а про монастир правда , наберіть в інтернеті фразу – хозяйка України- алла- і будете знати звідки у нашого мера такі звязки і що там твориться в Зимному .

          • а погано що не приїде Гройсман , може почув би і дізнався як владні чиновники порушують закони в Володимирі.

          • славіку, а мо ти в монахи підеш? будеш проповіді читати, Бога вчити як миром правити, і ту наливочку попивати без страху шо поліція приїде. подумай славіку. ідея класна.

  1. Після ремонту Аміли і кп Ліски у ВВ не поткнеться ніхто, папік груддю ляже щоб не впустити тепле місце. Хоч сконати, але при владі.А люди самі можуть стримати кортеж, з плакатами, ми тут свій майдан повторимо. Нічого 200_300х нам возити зі сходу. Ми зможемо будь кому зад начистмти або очі продерла раз засліпило, чи замазвли.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер