<

Новонародженим у Володимирі-Волинському будуть вручати «пакунок малюка»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:24 | 19.07.2018 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Урядом 20 червня 2018 року затверджено порядок надання при народженні дитини одноразової натуральної допомоги “пакунок малюка”. Допомога «пакунок малюка» є одноразовою безповоротною адресною соціальною допомогою. Надання такої допомоги передбачено всім сім’ям, в яких дитина народиться з 1 вересня 2018 року. 

Як повідомили в Управлінні соціального захисту населення Володимир-Волинського міськвиконкому, допомога надаватиметься на кожну новонароджену дитину. Видача “пакунка малюка” здійснюватиметься під час виписки новонародженої дитини з пологового будинку.

Вартість одноразової натуральної допомоги “пакунок малюка” без урахування витрат на закупівлю товарів, робіт та послуг, пов’язаних з комплектуванням пакунків і доставки їх до пологових будинків (відділень) усіх форм власності, становитиме близько  5 тис. гривень.

Зазначена допомога фінансуватиметься за рахунок коштів державного бюджету. Фінансовий ресурс, необхідний для закупівлі “пакунків малюка” становить більше 19 млн. гривень.

Прогнозована кількість жінок, які перебувають на обліку у жіночих консультаціях і планують народити дитину протягом вересня-грудня 2018 року складе  близько 4 тисяч осіб по Волинській області.

На сьогодні управлінням соціального захисту населення міськвиконкому здійснюється підготовча робота для своєчасної реалізації Урядового рішення.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця