<

Нові кабінети, дах та майданчик: у Зимному презентували капітально відремонтувану школу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:07 | 8.06.2021 / Володимир / , , , /
Перегляди
683
/ Коментарі відсутні

У Зимному 8-го червня урочисто презентували повністю оновлене приміщення загальноосвітньої школи-ліцею. Тут взимку завершили ремонти в класах та коридорах, а також поклали новий дах та облаштували спортивний майданчик для гри у баскетбол.

Як розповів БУГу голова громади В’ячеслав Католик, щоб все це зробити, довелося шукати кошти в різних бюджетах. Школа торік була відібрана для участі у всеукраїнській програмі та отримала близько 10 мільйонів гривень на капітальний ремонт.

Кошти довелося освоювати швидкими темпами і це зробили за 4 місяці.

На дах вдалося отримати кошти соцеконому за сприяння нардепа Ігоря Гузя, а також виділили на це частину грошей з бюджету громади. Таким чином приміщення навчального закладу стало одним з найкращих у регіоні.

Не секрет, говорить Католик, що сюди приїздять навчатися діти навіть з Володимира. І це не тільки через комфортні умови навчання, але і через профейсійних педагогів.

На презентацію школи 8-го червня завітали народний депутат Ігор Гузь, депутати обласної ради Андрій Бокоч та Ярослав Матвійчук, голова районної ради Віктор Хиць та інші.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок
15 Квітня, Понеділок