<

Напівпідвальна квартира із слизняками та водою під підлогою – реалії життя молодої сім’ї із Володимира-Волинського

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:31 | 9.11.2016 / Володимир /
Перегляди
5
/ коментарів 11

Журналісти інтернет-видання “БУГ” зацікавились історією молодої сім’ї, котра розповіла про жахливі умови життя в квартирі, яку отримали як тимчасове житло. В будинку на вулиці Ковельська, 101 в напівпідвальній двокімнатній квартирі, площею 33 кв.метри, проживає сім’я Марецьких із двома дітьми (старшій дочці 4 роки, меншій – 8 місяців).

Жінка розповіла, що квартиру отримала ще її свекруха у 1995-му році як тимчасове житло. У будинку ще є кілька таких квартир і у них всіх одна біда – слизняки, що повзають вночі по квартирі. Під підлогою у підвалі, зі слів жінки, знаходиться вода, яка дає сирість у квартирі.

“Раніше слизняки були лише на кухні. Тепер я їх помічаю по всій квартирі… Проснулась годувати меншу доньку і наступила на одного. Мій чоловік отримує мінімальну зарплату, я другий раз в декреті поспіль. Як нам вийти із ситуації? Ми звернулись в міську раду, то нам сказали, що в черзі стоїмо 381… Здати це приміщення і орендувати іншу квартиру не виходить…” – розповіла зі сльозами на очах Ольга Марецька.

Деталі в сюжеті:




коментарів: 11
  1. Братися до роботи, воду відкачати, слизняків потравити. а чоловіка не на мінімальну зарплату відправити

  2. Девочка, на мінімалку і з двома дітьми сотні сімей живуть – чоловік перш ніж дітей робити – хай би думав де вони будуть жити. Ідіть на квартиру зйомну, допомогу ж получають на дітей – і всьо!!!!

  3. Треба самим шось для того робити, а не хтось мае прийти зробити, чи квартирку на халяву захотілось??? А з слимаків гарний супчик вийде!!

  4. БІЛЬШИСТЬ ЛЮДЕЙ В МІСТІ НА НАЙНЯТИХ КВАРТИРАХ ЖИВУТЬ БЕЗ СЛИМАКІВ А вИ ПОПРОБУЙТЕ РЕМОНТ ЗРОБИТИ

  5. Любі мої перш ніж критикувати встаньте на місце цієї жительки. Вона неопускає руки, бориться. А ви ви бездушні створіння. Так неможна треба хоча би щось робити. Маю надію що знайдуться порядні люди, які думають не тільки про себе і допоможуть цій сім’ї. А вам Оля я бажаю щоб все-таки ви вибороли те що вам потрібно для діток. Успіхів

  6. На другу дитину скільки отримали одноразово в цьому році (дитині 8 міс)? Можна було борги погасити? Можна! Чи хочуть і воду-світло-тепло в хаті мати, і не платити ніц? А 380 сімей перед ними просто так стоять в черзі? Привчила свекруха, що їм “всє должни”. Держава безкоштовно жито дала? – дала! Не подобається державне житло – купуй хату-розвалюху в селі і вперед: ремонтуй як хочеш, воду з колодяза совай, в туалет за хлівом, сама за сапку і на город заробляти! А то розманіжились – слимаків в себе в хаті потравити не може і щілини в підлозі залатати! Плінтус на потолку скільки місяців висить на соплях? Теж депутата кликати приклеїти будеш? А журналістів – туалет побілити і помити? Лодари!!!! Не боротися треба, а працювати!

    • а Ви в мене в хаті були, що так вибачте на слові обсираєте? Як потрібно буде то і буду кликати депутата. Не до Вас додому, а до себе! Дитячі я отримую щоб на дитину ж їх і витрачати, а не сплачувати борги які мною не робилися!!! І не потрібно обливати грязюкою мою свекруху!!!

      • 1.Квартиру ви самі у відео виставили на всезагальний огляд (Перед приходом запрошеного репортера можна було б іприбрати). 2. Тепло і світло в квартирі – не для дитини також? Свільки років ви там живете, накопичуючи борги? Є таке поняття – реструктуризація боргу. Навіть з ними надають субсидію, як і з виплатою дитячих – ви навіть не займались цим питанням, сидите і чекаєте, щоб хтось за вас все зробив. 3.За свекруху сказала як знаю – живете серед людей, і її позиція ні для кого не була секретом. 4. Самій іще не соромно так позорити свою сім*ю і чоловіка? Молоді, з дітьми, з житлом, здорові з руками-ногами – і настільки чи ліниві, чи інфантильні… Чи просто “слави” захотілось, щоб в масмедіа попасти?

  7. Співчуваю цій сім’і ,але з боргами за квартплату ,щось ця жіночка тупить .Субсидію можноа було оформити давно і не влазити в борги ,чому вони цього не зробили ,можна тільки здогадуватись ,та й по мові видно ,що вона цим питанням не цікавилась раз говорить : коли отримає гроші за дитину -то не дадуть субсидію ,тим більше ,що гроші розбиваються на три роки .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер