<

Начальник відділу освіти Володимира-Волинського написав заяву на звільнення

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:23 | 12.05.2016 / Володимир / /
Перегляди
18
/ коментарів 7

Вранці, 12-го травня начальник Володимир-Волинського відділу освіти Дмитро Здіховський написав заяву на звільнення. 

В телефонній розмові, пан Здіховський підтвердив журналістам “БУГ”, що вранці написав заяву на звільнення в зв’язку із погіршенням стану здоров’я.

“Так, написав заяву. Зараз ще знаходжуся на лікарняному, а після цього звільнюся. Так, це пов’язано із цими розмовами, що в місті. Батьки мене зрозуміють, бо пережити таке і потім оці розмови позначилися на моєму стані здоров’я. Я не хочу, щоб ці акценти могли позначитися на освіті” – розповів Дмитро Здіховський.

Також член міськвиконкому Олександр Приступа оприлюднив пост, що мав намір звернутися від імені учасників АТО до міського голови Петра Саганюка із проханям звільнити начальника освіти.

“Ну що ж….. питання по Здіховському закрито…. тільки що вийшли з Юрою Степанюком з кабінету мера куди ми заносили звернення від учасників АТО про звільнення керуючого освітою міста…. Мер міста нас запевнив, що вже підписав заяву про звільнення. … Працюємо далі….” – йдеться у дописі.




коментарів: 7
  1. раз написав , значить трохи совісті залишилось , цікаво чи папа підпише заяву і цікаво кого з” своїх ” поставить на його місце ???

  2. Знов свобода обскакала зінкевича поки він дряпав записочки по фейзбуках, ті написали звернення до мера…

  3. Цікаво, чи впадуть “ставки” оплати в УО за робоче місце педагога в освіті Володимира? Може новий вид тоталізатора створимо?

  4. Думаю хто буде наступним … не проблема – в мера ціла команда супер-педагогів – резервістів- Савельєви,Вірковські , Ковальчуки ,навіть Матусевичі , можна і ставити Фіщука або Кобу , яка різниця ,що немає відповідної освіти – головне “свої ” і добре будуть виконувати команди-фас і єсть , а це головне !!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа