<

На військовому полігоні поблизу Володимира-Волинського провели Єдиний стрілецький день

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:17 | 26.04.2017 / Володимир /
Перегляди
10
/ Коментарі відсутні

З 25 по 27 квітня на військовому полігоні поблизу Володимира-Волинського пройшов Єдиний стрілецький день. Захід організував Волинський обласний військовий комісаріат.

Участь у навчанні взяло організаційне ядро загонів оборони Луцького, Рожищенського, Ківерцівського, Маневицького, Горохівського та Ковельського районів.

“На полігон прибули військовозобов’язані, які входять до складу організаційного ядра загонів оборони, котрі сформовані на території адміністративних районів. Подібні заходи проводяться на безоплатній і добровільній основі. Є добровольці, які прагнуть брати участь у навчаннях. Їх чимало, але  ми сподіваємось, що після подібних заходів їхня кількість збільшиться”, – каже начальник відділу територіальної оборони Волинського обласного військового комісаріату Ігор Шепєлєв.

Інструктували та ділилися власним досвідом з учасниками навчань представники ГО “Буг”.

“Наше громадське формування почало проводити навчання ще з 2014-го року. На сьогоднішній день маємо меморандум з військовими комісаріатами, тож тепер ще легше передавати свої знання та розповідати про досвід, отриманий в боях”, – розповідає член ГО “Буг” з позивним “Аскольд”.

Учасники навчань вправлялись у стрільбі з пістолета ПМ та автомата Калашникова, а також в інженерно-саперній, медичній та спеціальній підготовці.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця