<

Мотоцикліст, який «вскочив» під автівку, відбувся синцями (18+)

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:38 | 9.07.2019 / Володимир / /
Перегляди
1
/ коментарів 5

Водій мотоцикла, який 28 червня потрапив у дорожньо-транспортну пригоду, відбувся синцями. В той же час значних механічних ушкоджень зазнав транспортний засіб.

42-річний водій мотоциклу не пропустив автівку, внаслідок чого трапилася ДТП. Мотоцикліст “перелетів” через автівку і впав перед пішоходами.

Володимирчанин, який кермував мотоциклом, отримав кілька синців на обличчі та забій плеча, не госпіталізовували.

Відразу на місці ДТП зупинилися правоохоронці. Михайло Бобик, начальник поліції наголосив, що поліцейські поверталися із виклику і випадково стали свідками дорожньо-транспортної пригоди.

Факт ДТП зафіксували міські камери, встановлені відповідно до програми “Безпечне місто”. Записи надані на журналістський запит №9377/64/01-2019. Перегляд лише для осіб 18+.

Читайте також: У центрі Володимира-Волинського ДТП: не розминулася автівка і мотоцикліст




коментарів: 5
  1. Бо ті мотоциклісти вже задовбали! Їздять як їм хочеться, а потім хтось ще винний. А жителям вулиці Ковельської через їхні такі нічні гасання і виспатись не можна! Наслідки такої їзди передбачувані, тому немає кого жаліти.

  2. Здається мені що і водій автівки порушив правила (швидкісний режим в місті ще й в темну пору доби, але то може лише здається). Але мотоцикліст явно не правий – з другорядної, в темну пору доби от так впевнено виїздити на перехрестя…
    Дядько з велосипедом також ризиковий – переходити дорого просто посередині при наявності переходів в декількох метрах з кожного боку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер