<

«Мільйони на вітер»: володимирчани про ремонт дороги Амбуків – Дарницьке – Заріччя

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:43 | 30.01.2020 / Володимир / /
Перегляди
6
/ 1 коментар

Мешканці Устилузької об’єднаної громади обурюються неякісним ремонтом відрізку дороги Амбуків – Дарницьке – Заріччя, на який витратили понад 5,5 мільйонів гривень.

Світлини дорожнього покриття мешканці громади прислали на електронну адресу Район. Володимир-Волинський.

«Зверніть увагу, дорогу здали в кінці минулого року а вона вже ось-ось посиплеться. Це ще не було нормального снігу і морозу цієї зими. Гроші викинули просто на вітер, бо з усього видно, що це полотно не протримається і кілька місяців», – коментують світлини мешканці громади.

Якщо вірити Prozorro, то замовником робіт із поточного середнього ремонту автомобільної дороги місцевого значення 030103 Амбуків-Дарницьке-Заріччя км 10+700-12+300 Володимир-Волинського району є Департамент регіонального розвитку та житлово-комунального господарства Волинської ОДА.

Також з інформації на сайті відомо, що тендер на проведення робіт виграла ТОВ Луцька ДПМК, яка до кінця 2019 року мала виконати всі роботи.

На поточний середній ремонт автомобільної дороги місцевого значення 030103 Амбуків-Дарницьке-Заріччя мали витратити більше 5,5 мільйонів гривень.




один коментар
  1. Хай аміла приїде зі своїм протеже та подивиться вулицю ковельську,розлазиться вся

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Березня, Субота
29 Березня, П’ятниця