<

Мер Володимира-Волинського розповів про боротьбу із стихією та підтопленням вулиць

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:19 | 26.07.2017 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

25-го липня міський голова Володимира-Волинського Петро Саганюк прокоментував ситуацію із підтопленням кількох вулиць у місті.

Нагадаємо, в п’ятницю, 21-го липня частину центральних вулиць міста підтопило дощовою водою.

Міський голова на брифінгу із представниками місцевих ЗМІ запевнив, що ситуація викликана негодою та зливнева каналізація не встигала “приймати” воду, а насосні станції відкачувати. Петро Саганюк відразу подякував працівникам КП “Полігон, котрі розпочали ліквідацію наслідків негоди відразу ж.

Повалені, поламані дерева від стихії були прибрані працівниками комунальних підприємств. Вже в суботу після обіду, в місті майже ліквідували наслідки стихії.

Також Петро Саганюк розповів, що негода принесла значної шкоди двом будинкам в райні школи-інтернат. Зокрема з них сильний вітер “позривав” шифер.

У 8-квартирному будинок по вулиці Максима Кривоноса (котрий не є на балансі ЖЕКу), стихія сильно пошкодила покрівлю і від міської влади було виділено 40 листків шиферу – як допомога. Вишку для робіт надав ЖЕК. Сусідньому будинку більш пощастило, там замінили лише 6 листків шиферу. Екстренні ремонтні роботи контролював перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця