<

Мер Володимира-Волинського прокоментував роботу водоканалу: пориви мережі, ремонтні роботи та використання коштів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:51 | 7.11.2017 / Володимир /
Перегляди
0
/ 1 коментар

На черговій оперативній нараді керівників управлінь міськвиконкому Володимира-Волинського, 7-го листопада, найільша кількість запитань стосувалися роботи водоканалу. 

Найперше міський голова Петро Саганюк пояснив, що вчорашній порив виник з вини дорожників.

“Роботи тривають зранку і до ночі. Коли дорожники ввечері привезли асфальт, а везуть із Сокаля, то він вже захолонув і тому для укладання використали віброкаток. Вони його увімкнули на повну потужність і, хоча й система водонакалу старенька, труби не витримали…. Тому і стався порив і довелося знімати новий асфальт. Хоча ми перед цим проводили випробування системи”, – зазначив Саганюк.

Наступний пункт – не освоєння близько 2-х мільйонів гривень комунальним підприємством. Ці кошти залишилися після завершення робіт по проекту “Чиста вода на Побужжі” і до нового року повинні освоїти, або ж повернути донору. Використання коштів затягнулося, адже двічі не відбувся тендер.

Третє питання – вже більш позитивне для жителів вулиці Броварної, де за кошти із держсубвенції провели водогін. Зокрема, міський голова повідомив, що всі роботи проведено і залишилося лише випробувати систему. Після успішного випробовування її повністю запустять.




один коментар
  1. “Роботи тривають зранку і до ночі. Коли дорожники ввечері привезли асфальт, а везуть із Сокаля, то він вже захолонув і тому для укладання використали віброкаток. Воли його увімкнули на повну потужність і, хоча й система водонакалу старенька, труби не витримали…. Тому і тався порив і довелося знімати новий асфальт. Хоча ми перед цим проводили випробування системи”, – зазначив Саганюк. ТОБТО ЗІ СЛІВ МЕРА ВИНЕН АСФАЛЬТ І ПРИРОДНІ УМОВИ. ЦИРК ТА Й ГОДІ!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер