<

Меморіальну дошку герою Ігорю Балабоскіну відкрили у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:48 | 22.05.2018 / Володимир /
Перегляди
23
/ Коментарі відсутні

22-го травня на фасаді Володимир-Волинського НВК “ЗОШ№3-ліцей” відкрили меморіальну дошку загиблому герою АТО, випускнику школи Ігорю Балабоскіну.

Відкриття пам’ятного знаку відбулося зранку, під час урочистої лінійки. На заході були присутні представники влади, духовенство,  учні і вчителі навчального закладу.

Священик храму Різдва Христового отець Микола Удуд здійснив молебень за упокій душі спочилого героя. Усі присутні поклали квіти до меморіальної дошки та запалили лампадки.

Ігор Васильович Балабоскін народився у місті Володимирі-Волинському. Навчався у третій володимир-волинській школі. Згодом доля закинула його у місто Чернівці, де він весь час і проживав. 19-го серпня 2015го року був мобілізований і призваний на службу у 128-му Закарпатську гірсько-піхотну бригаду. Загинув на передовій у селищі Станиця Луганська Луганської області. Герой похований на центральному міському кладовищі на Алеї Слави міста Чернівці. Нагороджений відзнакою Президента України “За участь в АТО”.

Нині родина загиблого військовослужбовця проживає у Чернівцях. У Володимирі-Волинському мешкає тітка героя, яка й стала ініціатором вшанування пам’яті племінника.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця