<

Людський череп лежав просто біля магазину у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:25 | 21.08.2015 / Володимир /
Перегляди
5
/ коментарі 2

20-го серпня близько 13 години біля ювелірного магазину «Карат», що у Володимирі-Волинському, знайшли людські кістки.

Як розповіли в магазині, кілька днів тому в них виникли проблеми з водопостачанням. Щоб їх вирішити, взялися розкопувати люк до свердловини. Глибоко копати не довелося – до нього менше півметра, – пише Місто Вечірнє.

Несподівано робітники натрапили на череп. За словами хлопців, знахідка була розташована у такому положенні, що, можна припустити, під землею закопана решта кістяка. Але це лише здогадки, підтвердження цієї інформації немає. Дізнавшись про інцидент, продавчиня відразу викликала правоохоронні органи.

На вигляд черепу не менше десятка років, адже м’язи та сухожилля не збереглися. За словами працівників магазину «Карат», воду тут проводили близько десяти років тому. Упродовж цього періоду землю над свердловиною не копали.

colwidth-014c65af5885852bfb29258b91ca09c3




коментарів: 2
  1. Це, більше за все, череп одного із нещасних ростріляних чи замордованих НКВД СССР у 1939-40 і у 1944-58 роках. Хтось із українців, євреїв чи поляків. Називалося те відомство тоді – 90-й Володимир-Волинський прикордонний загін ПВ Західного оперативного командування НКВД СССР – повна назва. Застава із цього звірячого підрозділу, до 1958 року, розташовувалась у селі Будятичі. Для катувань використовувались дві селянські хати, реквізовані у будятичівців. На території нинішнього ВПУ. Солдати НКВД знищували вояків УПА та мирне населення у формі “перевертнів”, маскуючись під повстанців. Як правило, вночі. Є і на території міста Нововолинська, немало таємних поховань – наслідків “роботи” садистів. Я колись просив у нині (зло) чинного мера кошти на георадар для пошуку рештків закатованих. Та де там! Чекатимемо осінніх виборів. Може, мером буде не комуняка?

  2. Можливо і закатований НКВДистами,а,може,і пізніше,але знову переводити мову на Сапожнікова-це просто цирк!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок