<

Кошти для термінового лікування дитини збиратимуть на благодійному арт-вечорі у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:13 | 9.05.2016 / Володимир /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

11-го травня у ресторації “Маяк” відбудеться благодійний арт-вечір, присвячений збору коштів для термінового лікування дворічного Владислава Венека. 

Після народження йому поставили страшний діагноз: Акроцефалосиндактилія, тип Аперта та гідроцефалія.
30-го вересня 2014-го року у Києві, в інституті нейрохірургії імені А.П. Ромоданова НАМН України, малюку зробили операцію – краніопластику, але лікарі наполягають на ще одній. Сім’я вже витратила багато коштів на лікування і їм бракує грошей на ще одну операцію. Робити її потрібно на руках хлопчика.

Батьки не можуть самостійно зібрати потрібну суму грошей і просять допомоги у небайдужих людей дати шанс хлопчику на здорове і повноцінне життя.

Організатори арт-вечору закликають усіх небайдужих містян прийти 11-го травня у ресторацію “Маяк”, аби внести свій вклад у допомогу цій сім’ї. Нагадуємо, що традиційно вхід вільний. Збір коштів триватиме протягом усього заходу.

На заході виступлять такі гурти як Owl_Place (м.Київ), ЦВЯХ (м.Нововолинськ), NeverEnD | Official Community (м.Луцьк) , I VEGAS (м.Нововолинськ). Також виступлять молоді виконавці з акустичною програмою.  Арт-вечір відбувається за підтримки народного депутата України Ігоря Гузя.

Організаторами даного заходу є міський осередок ГО “ВМР Національний Альянс”.

ypaG6hhtSls




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер
27 Березня, Середа