<

Камери зафіксували, як наклали лайно біля джерела у Володимирі-Волинському: у міськвиконкомі нагадують про правила вигулу тварин

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:28 | 28.01.2020 / Володимир / , /
Перегляди
12
/ коментарів 5

Мешканці Володимира-Волинського, які набирали воду з джерела у парку «Слов’янський», виявили неприємну знахідку і повідомили про неї керівництво міста. Справа у тому, що прямо на кам’яній кладці біля джерела, з якого містяни частенько беруть воду, лежала купа лайна.

Звідки воно там взялося – дали відповідь камери відеоспостереження. Все просто: містянка вигулювала свою вівчарку, яка вподобала собі місце на кам’яній кладці. Сталося це ще 24-го січня.

Про цю подію повідомив під час апаратної наради 28-го січня міський голова Петро Саганюк.

“Мені подзвонили жителі міста і повідомили, що хтось там справив нужду біля джерела. Там посвячена вода, півміста бере там воду. Совість треба мати”, – сказав Петро Саганюк.

У міськвиконкомі нагадують, що на території міста діють правила утримання собак, прийняті рішенням виконкому ще у 2008 році і згодом оновлені. Так у пункті 7 правил значиться, що  «власники собак зобов’язані прибирати у всіх випадках екскременти тварин».

“У кожному випадку порушень «Правил утримання собак у місті Володимирі – Волинському» поліції/відділенню муніципальної дружини притягати до адміністративної відповідальності порушників відповідно до Кодексу України про адміністративні правопорушення”, – йдеться у правилах.

Власників домашніх тварин просять дотримуватися правил вигулу тварин та у подібних випадках прибирати за своїми чотирилапими улюбленцями.

Нагадаємо, мешканці Нововолинська нарікали на безвідповідальний вигул собак на території школи.




коментарів: 5
  1. У себе дома для початку навчилися б жити по європейські,і прибирати за своїми чотирилапими друзями.

  2. “У кожному випадку порушень «Правил утримання собак у місті Володимирі – Волинському» поліції/відділенню муніципальної дружини притягати до адміністративної відповідальності порушників відповідно до Кодексу України про адміністративні правопорушення”.
    Ждём реакции.

  3. Типу в тих “святих джерелах” відкритого типу без тієї купи лайна мало . Півміста ідиотів п’є стокі з вулиць міста , й добрив з полів .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер