<

Інспектор Ляля: на дорозі Володимир-Волинський-Павлівка водії тільки те і роблять, що ями об’їжджають

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:46 | 8.02.2019 / Іваничі, Володимир / /
Перегляди
15
/ коментарів 6

На дорозі сполученням Володимир-Волинський-Павлівка ви не знайдете жодного бігборда з політичною агітацією, якими так рясніють, наприклад, дорога Володимир-Нововолинськ. А все тому, що водії, яким на долю випало поїхати саме цим шляхом, очі вище рідко підводять через величезну кількість ям.

Зазначену дорогу обслуговує Служба автомобільних доріг у Волинській області, оскільки це – дорога державного значення.

В деяких ямах інспектор Ляля ховається з головою. В багатьох місцях на узбіччях дороги видно чіткі сліди від колес авто: це так водії об’їжджають дорогу.

Як розповіли мешканці села Радовичі, маршрутки по цьому шляху курсують рідко, тому що перевізники не хочуть «вбивати» свої транспортні засоби.

Братів- по-нещастю, які також поїхали по цьому шляху зустрічаємо в 11 кілометрах від Павлівки, хлопці зауважують, що їдуть вже 20 хвилин.

Нагадаємо, що Інспектор Ляля в сидячому положенні має ріст 6 сантиметрів, тому і послужить нам своєрідним мірилом, яке візуально показує, які глибокі та небезпечні насправді вибоїни на дорогах.

Згідно з чинним Державним стандартом України 3587-97, розміри ям не повинні бути більше 0,5 м² або 6 см в глибину. Всі ями, які більше хоча б по одному параметру, повинні бути усунені протягом 10-денного терміну (максимум).




коментарів: 6
  1. Ця дорога грубо кажучи, нікому не потрібна… а ось Нововолинськ – Іваничі якою що дня проїжджає тисячі людей, мабуть ще в більш плачевному стані…. І райцентр, і місто немає грошей щоб зробити одну дорогу для своїх жителів. З Іванич їздять в Нововолинськ багато людей на роботу, або на навчання, або на ринок, або по інших справах. З Нововолинська їздили раніше люди на поїзд в Іваничі, або в податкову чи ще щось в тому роді. Крім того ця дорога з’єднює також і Смт Благодатне, і жителі цього смт кожного дня їздять в Нововолинськ також по тих ямах. На цій трасі навіть земляне полотно вже зіпсоване, крім того дерева, занадто близько до траси розташовані, і вже вони старі їх пора позрізати. Але що казати…. вони навіть траву покосити не можуть літом вздовж траси, не те що її відремонтувати.

  2. Ну якщо ви їздите тільки в сторону Нововолинська , це не означає що всі тільки туди і їздять,більш доріг не існує. Я нічого проти не маю,да дорога до Нововолинська ,це слів не вистачає! Але і дорога до павлівки, до Горохова, Локач . Ще яких пару дощів і все дороги не буде , а люди їздять , з дітьми , старші люди їздять, їдиш а таке відчуття ,що зараз злетиш!!!
    Краще раз зекономити і не вкрасти, а зробити толкову дорогу!
    Та що тут говорити про дороги між селами, якщо навіть по Іваничах не можуть зробити,добивають її вже тут як можуть!!!!
    Жаль,що ви там сидите і стільки штанів протерли,краще б цих пару грн поклали в дороги

    • Ніхто ж не каже що ті дороги не треба ремонтувати на Горохів чи на Локачі. Справа в пріоритетах, якщо на трасі Нововолинськ – Іваничі найбільший трафік серед інших, то її і в першу чергу потрібно зробити, а такі як Володимир – Павлівка в останню, це повинні розуміти і люди і політики

  3. То з ваших коментарів виходить що по всіх сполученнях іздять люди з дітьми а в нас нема дітей і ми не люди .Якщо ви тут не їздите чи не ходите то не значить,що вона нікому не потрібна.Ви не всі.

  4. Та про що говорити, якщо в самих Іваничах дороги, як після бойових дій. Немає господара.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

27 Квітня, Субота
26 Квітня, П’ятниця