<

Гроші виділили, а питання ремонту спортзалу гімназії у Володимирі-Волинському не вирішують

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:29 | 9.04.2019 / Володимир /
Перегляди
0
/ 1 коментар

9-го квітня під час брифінгу міський голова Володимира-Волинського розповів, що не задоволений тим, що за два місяці з моменту виділення коштів для потреб гімназії, нічого не зробили.

Нагадаємо, що ще у вересні 2018 року підняли питання стану спортивного залу у гімназії. У спортзалі гімназії імені Цинкаловського на стінах – грибок. Школа, яка очолює рейтинг кращих навчальних закладів, а серед понад 300 обласних шкіл, займає 5 місце за рівнем успішності учнів по здачі ЗНО.

У лютому 2019 року на сесії депутати виділили 500 тисяч гривень для виготовлення проектно-кошторисної документації на ремонт спортзалу.

“Сьогодні безвідповідальність Петрука ( В’ячеслав Петрук, начальник міського управління освіти – ред.) і директора гімназії привела до того, що ми ще не маємо ПКД. Гроші дали 26-го лютого. Завтра спитаю і покараю одного і другого за ці речі”, – наголосив Саганюк.

Міський голова продовжив, що на сесії, яка відбудеться в кінці квітня, при наявності проектно-кошторисної документації могли б виділити кошти на ремонт приміщення.

” Ми б дали кошти і вже з 1-го травня могли приступити до ремонту. А так знаєте, якась така пасивність. Я бачу, що деякі мої помічники потребують деякого додаткового “заряду”, – підсумував мер.




один коментар
  1. Дивна позиція мера ???
    По -перше . Петрука призначав сам мер . Кажуть він з команди його людей.
    По-друге. Грибок не зявився за місяць в таких обсягах . Де була діюча влада , коли звітувала , що всі школи готові до початку навчального року ???
    По- третє . Де були депутати , а саме з профільної комісії , що займаються питаннями освіти ???
    По- четверте . Петрук з Матвійчуком зараз головні порошенківці в місті і займаються виборами , точніше питаннями роботи штабу Порошенка в місті. Очевидно те , що діти травляться грибком їх зовсім не турбує ..
    По – пяте . Ну хіба мер може якісь серйозні вмсновки зробити відносно “своїх”- максимум -помахає пальцем …Ми це вже не раз проходили і відносно Фіщука та інших чиновників його світи

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа