<

Готуються до навчального року: у школах Володимира роблять ремонт в укриттях

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:43 | 22.07.2022 / Володимир / , /
Перегляди
969
/ Коментарі відсутні

У Володимирі на повну тривають ремонті роботи в укриттях навчальних закладів, щоб учні могли відвітувати уроки з 1-го вересня очно.

21-го липня міський голова Ігор Пальонка, його заступник Ярослав Матвійчук, начальниця Гуманітарного управління Оксана Бігун та начальниця відділу освіти Гуманітарного управління Наталія Митошоп проінспектували роботи у деяких школах та закладах позашкільної освіти.

В укриттях проводять світло, облаштовують каналізацію, налагоджують вентиляційну систему, забезпечують подвійний вихід, де немає – встановлять металеві двері. Після чого штукатурять та фарбують стіни, вкладатимуть бруківку на підлозі. Варто зазначити, що укриття у школах досить просторі, там поставлять парти й навіть є достатньо місця для проведення уроків фізкультури.

“Ми облаштовуємо укриття за вимогами, які нам ставлять відповідні служби та нормативні документи, щоб розпочати навчальний рік очно. Темпи робіт нас задовільняють. Я переконаний, що діти зможуть піти на навчання з 1-го вересня”, – зазначив Ігор Пальонка.

Авансові платежі підрядникам уже перерахували, проте казначейство ще перевіряє і затримує кошти. Тож поки підрядна організація виконує роботи наперед за власний рахунок.

“Розпочали підготовку до нового навчального року. На сьогодні, однією з умов для очного навчання є наявність укриття. Ми працюємо над тим, щоб наші діти навчалися тільки очно та здобували якісну освіту в усіх закладах середньої освіти міста”, – додала Оксана Бігун.

Окрім шкіл, укриття також облаштовують і в закладах позашкільної освіти, щоб діти могли розвивати свої творчі та спортивні навички.

“В укриттях будуть встановлені і санвузли, також проводяться роботи по вентилюванню приміщення, ближнім часом, надіємось відповідні роботи будуть завершенні”, – додав Ярослав Матвійчук.

Нагадаємо, на роботи по облаштуванню укриттів у навчальних закладах Володимира виділили близько 7 млн грн.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер