<

Футболістки «Ладомиру» з Володимира-Волинського перемогли у фінальному етапі чемпіонату України

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:10 | 24.06.2017 / Володимир /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

19 червня у Винниках Львівської області, на стадіоні імені Богдана Маркевича, під егідою ФФУ завершився фінальний етап чемпіонату України серед жіночих команд у Першій лізі, в якому перемогу отримала команда з Володимира-Волинського.

Обидва поєдинки понеділка – за бронзові нагороди та фінал – завершилася з аналогічним рахунком 2:1. Третю сходинку посіла новояворівська «Янтарочка», що переграла ВО ДЮСШ (Вінниця), а перше місце, а з ним і перепустку до Вищої ліги, виборов Володимир-Волинський «Ладомир», що у надзвичайно напруженому матчі здолав «Маріупольчанку» з Маріуполя.

Втративши двох ключових футболісток, номінальні гості зуміли нав’язати боротьбу на кожному клаптику поля футболісткам «Ладомира», які були більш мобілізованими. У першій половині гри вболівальники, які прийшли підтримати команди, побачили лише один небезпечний момент, який створила волинянка Вікторія Гірин. Обходячи на швидкості захисників, вона з гострого кута небезпечно пробивала низом, проте воротар Ірина Гараніна змогла відбити цей удар.

Проте вже на старті другого тайму Вікторії Гірин вдалось розпочати рахунок: 1:0 на користь «Ладомиру». Футболістки з Маріуполя не склали руки, і змогли за 6-ть хвилин відігратись.

Вирішальний гол було забито в додатковому часі. Перемогу у цьому двобої, а з нею і у фіналі, здобула команда з Володимира-Волинського «Ладомир».

Головний тренер переможців Олег Бортнік прокоментував успішне завершення турніру для своєї команди: «Дякую своїм дівчатам за самовіддачу на полі. Дуже важко грати було за такої погоди, я не знаю скільки необхідно буде часу на відновлення нашим футболісткам. У нас був досвідчений суперник, непросто грати. Але склалося так, що ми перемогли. Вийшовши у Вищу лігу, ми реально оцінюємо свої сили. Звичайно, буде складно протистояти лідерам українського жіночого футболу, але ми будемо боротися».

Після завершення футбольних баталій відбулася офіційна церемонія нагородження переможців та призерів змагань, у якій взяли участь голова Львівської обласної федерації футболу та член Виконкому ФФУ Ярослав Грисьо, а також головний тренер дівочих збірних команд України Сергій Сапронов.

Матеріали взято з офіційного сайту Федерації футболу України.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа