<

Фото дня: Артем Федецький побував на Риловиці у Володимирі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:04 | 9.06.2021 / Володимир, Фото дня / , /
Перегляди
4631
/ коментарів 10

В інстаграмі відомого футболіста Артема Федецького з’явилася фотографія з локацією у Володимирі.

Футболіст виставив своє фото 7-го червня. На ньому він стоїть на містку, що веде до зони відпочинку на річці Риловиця у Володимирі.

У коментарях до фото підписники зазначають: “краща реклама кращого міста”.

Як вигладає зона відпочинку, можна побачити тут.




коментарів: 10
  1. А якщо так стане на містку Петро—відомий токар 5-го розряду, який пропрацював на заводі 30 років– то це буде “кращою рекламою кращого міста” чи ні ?

  2. дивіться палєгчє з враженнями а то тут за такі ‘крики душі’ ше й забанють ни за шо, а воно вам тре?:) будете собі нові ніки та пошту вигадувати і ір мінять)

  3. Фєдя – вояка!
    Тільки шо він в тому селі робив, непонятки.
    Певно по дорозі зі Львова у Луцьк “в кущі” приспічило, не інaкше!

  4. Юзер, яке повідомлення—такі коментарі. Зрозуміло,що автор повідомлення хотів привернути увагу до краєвидів Володимира, річки Риловиці. “Бачте, ці краєвиди відвідав сам відомий спортсмен—і ви відвідайте.” Непогана реклама. Нічого поганого в цьому немає.
    Але чому ми, прості люди, миримось з тим, що якщо футболіст або боксер або артист, то це—авторитет. А якщо робітник чи прибиральниця, то це — третій сорт або букашка. Невже в рекламах важко показати звичайну людину, яка все життя працювала неважливо ким: слюсарем, сантехніком, медсестрою, прибиральницею, в усій її красі?
    І до речі в Радянському Союзі, який зараз кожен другий проклинає, на обкладинках журналів, в газетах на фото перше місце займала людина праці, люди самих простих професій.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця