<

Двоє спортсменок з Володимира-Волинського їдуть у Марокко на світові змагання з боксу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:44 | 30.04.2018 / Володимир /
Перегляди
2
/ 1 коментар

З 2-го по 9-те травня у Марокко відбуватиметься гімназіада “School Sumer Games” з  різних видів спорту. У її рамках проведуть і світові змагання з боксу. У них візьмуть участь двоє спортсменок з Володимира-Волинського. 

Марію Любух та Ірину Боярин тренує Юлія Семко у спортивному клубі “Любарт“. Дівчата займаються боксом уже кілька років. Марія вже встигла побувати на Чемпіонаті Європи. Ірина ж братиме участь у змаганнях подібного рівня вперше.

Перепустку на світові змагання спортсменки здобули на  Всеукраїнській гімназіаді у лютому цього року, потрапивши за її результатами у збірну команду України.

“З Волині на ці змагання їдуть тільки двоє наших дівчат.  На жаль, не всі витрати бере на себе держава. На днях Ірина та Марія отримали екіпірування. Проте поїздка значилася “за власний кошт”. Нам допомогла дуже федерація боксу Волині, обласне і міське управління освіти, а також доєднався директор Володимир-Волинської ДЮСШ. Впевненим у перемозі зараз бути дуже важко, бо, як зазначається у положенні, у змаганнях будуть брати участь 4 тисячі спортсменів з 70-ти країн світу. Проте ми віримо у перемогу”, – розповідає тренер клубу “Любарт” Юлія Семко




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер