<

ДТП з потерпілою, шахрайство та крадіжка: як пройшов минулий день у Володимирі-Волинському за даними поліції

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:17 | 5.07.2017 / Володимир / /
Перегляди
0
/ 1 коментар

4-те липня у місті Володимирі-Волинському та районі пройшло відносно спокійно. До чергової частини місцевого відділення поліції надійшло двадцять одне повідомлення.

Серед них повідомлення про крадіжку. Заява надійшла від жителя села Горичів 1996-го року народження. Він повідоми в працівників поліції, що вночі з подвір’я будинку, що знаходиться на вулиці Українській було викрадено бетонозмішувач. Загальна сума завданої шкоди – 1000 гривень.

Також надійшло звернення від жителя Володимира-Волинського 1992-го року народження про те, що 4-го липня близько 16 години на вулиці Сагайдачного до нього підійшов незнайомий чоловік та запропонував купити цигарки. Потерпілий погодився та передав незнайомцю 3 тисячі 500 гривень. Останній з грошима зник. Обставини скоєння злочину та особа причетна до нього встановлюються.

Вночі з 4-го на 5-те липня поблизу ресторану “Маяк” сталося ДТП. Автомобіль за кермом якого був чоловік 1989-го року народження збив дівчину 1999-го року народження, яка переходила дорогу у встановленому місці. Детальніше у матеріалі “У Володимирі-Волинському на перехресті збили 18-річну дівчину”. Попередньо відомо, що постраждалу госпіталізовано до травматології. Причина ДТП встановлюється.




один коментар
  1. В Володимирі тільки один ресторан це ДРУЖБА Всі остальні це генделики і наливайки

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця