<

Депутат Володимир-Волинської міської ради Андрій Хілінський хоче скласти депутатські повноваження

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:17 | 4.08.2017 / Володимир / , /
Перегляди
2
/ коментарі 3

Депутат Володимир-Волинської міської ради Андрій Хілінський, обраний за списком партії  ВО «Свобода», подав заяву про складання своїх депутатських повноважень.  Причину такого кроку депутат не коментує.

За інсайдерською інформацією, його не влаштовує ситуація, яка склалася у результаті останніх подій, а саме те, що фракція “Свободи”, після виходу з неї Сергія Коби, більше не може реально впливати на рішення міської ради.

Нагадаємо, що Андрій Хілінський був обраний депутатом міської ради за списками партії Всеукраїнське об’єднання “Свобода”. Має вищу освіту, учасник АТО, працює в мережі “КПІ сервіс”.

Згідно чинного законодавства України, місце Андрія Хілінського в Володимир-Волинській міській раді займе інший представник партії ВО «Свобода» згідно таблиці підрахунку голосів на виборах 2015 року.

Нагадаємо, що колега по фракції і партії Сергій Коба вийшов лише із складу політичної структури і продовжує роботу в міській раді як позафракційний.

Додамо, що це вже 2-га заява серед депутатів 7-го скликання на скландання наданих повноважень. Близько місяця тому, на сесії було проголосовано за вихід зі складу депутатського корпусу Олега Ковальчука, фракція ” Батьківщина”.




коментарів: 3
  1. а цікаво , хто займе місце Хілінського , якщо буде так як сталося з Ковальчуком , коли прийшов Гудима ,то користі від цього ніякої ,бо від перестановки ” владної більшості “сума не міняється ,

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа