<

Чи буде у Володимир-Волинській лікарні кабінет гемодіалізу?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:07 | 22.11.2018 / Володимир /
Перегляди
1
/ коментарі 2

20-го листопада під час громадських обговорень проекту бюджету міста на 2019 рік головному лікарю Володимир-Волинського ТМО Олександру Клачуку задали питання про те, чи правдива інформація, що апарат для гемодіалізу з лікарні передадуть на Схід?

Нагадаємо, що апарат для гемодіалізу передав лікарні благодійний Фонд «Матері Божої неустанної помочі». Його отримано від німецьких благодійників. Апарат вже перебував у вжитку.

Як розповів Олександр Клачук, сьогодні в лікарні можна встановити безкоштовно новий апарат для гемодіалізу.

“На Волині є дві світових фірми, які надають такі послуги. 80 відсотків всіх відділень в області обслуговують ці фірми. То навіщо старий апарт, якщо нам можуть встановити безкоштовно новий?  Справа тоді тільки у розхідниках”, – зазначив Олександр Клачук.

Головний лікар розповів, що апарат, який зараз знаходиться у відділені, потребує обслуговування. Але ті фірми, які представлені в області, цього зробити не можуть.

“Це дуже складний технологічний процес. Ви ж не берете запчастину від Жигуля і не ставите її на Мерседес?”, – акцентував Клачук. 

Як розповіли присутнім, питання встановлення нового апарату вже попередньо обговорене. За Володимир-Волинським ТМО залишається створення відділення та виділення приміщення, а також підготовка персоналу. Апарат нададуть безкоштовно, а згідно певної програми розхідниками лікарню забезпечуватиме область.

Як зазначив перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук, сьогодні невирішеним залишається лише питання кадрове.




коментарів: 2
  1. дивно у Володимирі проходять громадські обговорення . Ось сьогодні присутні майже всі чиновники від влвди , а де ж сама громада.??? А ось висновок цього дійства буде як завжди такий- громадське обговорення відбулося- то кого дурить влада міста ???. САМА себе чи містян Володимира …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер