<

Черговий небезпечний люк у Володимирі-Волинському: скільки таких ще є у місті?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:08 | 13.06.2019 / Володимир / /
Перегляди
19
/ Коментарі відсутні

13-го червня черговий аварійний люк у Володимирі-Волинському виявили по вулиці Луцькій, неподалік зупинки міського транспорту “Сіті”.

Кришка каналізаційного люка знаходиться в вгнута в колодязь. Зверху яма була присипана сухим листям, що робило цей аварійний люк ще більш небезпечним.

Журналісти “БУГ” протягом кількох днів фіксують аварійні люки в різних частинах Володимира-Волинського. На публікації про небезпеку відразу реагує місце влада.

Звертаємося до читачів інтернет-видання “БУГ”, розкажіть нам у коментарях де ще є аварійні люки, які несуть загрозу здоров’ю та життя. Також фотографії можна надсилати на електронну адресу: bugorgua@gmail.com

Додамо, що на публікацію про небезпечний люк в центрі Володимира-Волинського оперативно відреагувала міська влада. Журналістам повідомили, що люк належить ПАТ “Укртелеком”, та вже 13-го червня провели ремонтні роботи.

Нагадаємо, наприкінці травня у Володимирі-Волинському трапився трагічний випадок, коли жінка впала у покинуту вигрібну яму та загинула. Яма була прикрита тирсоплитою. Лише після того, як виявили тіло, люк закрили бетонною плитою.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер